Shiba Inu yükselmeye devam edecek mi?
Shiba Inu yükselmeye devam edecek mi?

Shiba son günlerde neden yükseldi? Devamı var mı? İşte yanıtı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Token yakma olayları ve yatırımcı sayısının artması, Shiba Inu’nun piyasa değeri açısından bu ay Dogecoin’i geçmesine yardımcı oldu. Şu anda piyasa değeri açısından 13. sırada yer alan Shiba Inu (SHIB), yaklaşık 20 milyar dolarlık piyasa değeri ile rakip bir şaka para birimi olan Dogecoin’in (DOGE) hemen arkasında yer alıyor.

Shiba Inu, Dogecoin’e karşı üstünlük kuruyor

SHIB fiyatı 2022’de DOGE’yi geride bıraktı. SHIB/DOGE çifti de geçen aydan bugüne yüzde 38’lik bir artış yaşadı. Dogecoin ile karşılaştırıldığında, Shiba Inu geçen hafta ABD doları karşısında %50’den fazla arttı.

SHIB piyasası, kazanımlarının çoğunu Şubat 2022’de iki günde gördü: 6 ve 7 Şubat. DOGE’nin %12,5’lik artışının aksine, SHIB’nin fiyatı, Shiba Inu’daki art arda iyimser güncellemelerin etkisiyle net yüzde 41 arttı.

Raporlara göre, hamburger ve patates kızartması sunan bir fast-food restoranı olan Welly’s, 3 Şubat’ta Shiba Inu ile bir ortaklık kurdu.

“Doggy DAO” yardımıyla Welly, tüketicilerinden SHIB tokenlerini kabul edebilecek ve aynı zamanda gıda zincirlerini genişletebilecek. SHIB’nin fiyatı haberin ertesi günü %7 artarak 0.00002219 $’a yükseldi.

Kripto şirketi Bigger Entertainment, Sevgililer Günü’nü anmak için 5 Şubat’ta önemli Shiba Inu rallisinden bir gün önce 162 milyon SHIB tokeni yakacağını açıkladı. Aynı gün, Singapur merkezli bir Blockchain çözümleri sağlayıcısı olan Unification’ın, Shiba Inu’nun kurucularıyla, oyun için özel olarak tasarlanmış Shibarium adlı bir katman-2 çözümü oluşturmak için çalıştığı bildirildi.

Devamı var mı?

Shiba Inu son günlerde memecoin statüsünden iyice sıyrılarak projeleri olan bir kripto para imajı vermeye başladı. Bu durum yatırımcılara güven sağlarken öteki şaka tabanlı kripto paralardan da daha iyi performans göstermesini sağladı. Bundan sonra SHIB’in bu yolda devam etmesi halinde fiyatının artabileceği düşünülüyor.

Ancak Shiba’nın halen bir memecoin olduğu ve düşüş riskinin oldukça yüksek olduğunu unutmamanızı tavsiye ederiz.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin