yenilikçi kripto para borsası sistemkoin
Yenilikçi kripto para borsası: Sistemkoin

Yenilikçi kripto para borsası: Sistemkoin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kurulduğu günden bugüne hızlı bir şekilde büyümeye ve kendisini geliştirmeye devam eden Sistemkoin artık 11 dilde hizmet veriyor. Şu anda Türkçe, İngilizce, Çince, İspanyolca, Rusça, Arapça, Hintçe, Japonca, Korece, Vietnamca ve Tayca dillerinde hizmet vermektedir. Bünyesinde 50’den fazla ülkeden yatırımcı barındıran yenilikçi kripto para borsası, kripto para piyasasında dünya devleri ile yarışmaya hazırlanıyor.

Şimdiye kadarki en kapsamlı mobil uygulama Sistemkoin’de

Android (iOS uygulaması çok yakında hizmetinizde) platformu için hazırladığı uygulamasını bu hafta yayınlayan Sistemkoin, mobil uygulaması ile kripto para işlemlerini cebe taşıyor, yatırımcıların hızlı ve kolay işlem yapmasına olanak sağlıyor. Türk borsaları arasında şu ana kadar yapılan en kapsamlı uygulamaya sahip olan borsa, hızla büyümeye ve kendini yenilemeye devam ediyor. Uygulama aracılığıyla para yatırım ve çekim işlemleri, coin alım, satım ve transfer işlemleri yapılabilmekte, geçmiş işlemler görüntülenebilmekte, kısacası web sitesi üzerinden yapılan tüm işlemler mobil uygulamadan yapılabilmektedir. Mobil uygulamaya ait birkaç ekran görüntüsü aşağıda yer almaktadır.

Yenilikçi kripto para borsası Sistemkoin’de altcoin listesi her geçen gün artıyor!

Geçtiğimiz hafta Blocklancer (LNC), Docademics (MTC), MedicCoin (MEDIC) ve Bitcoin Private (BTCP)’ı listeyelerek listelediği altcoin sayısını 24’e (ETH, XRP, LTC, DOGE, BTC, BCH, ZEC, DGB, XLM, TRX, BEN, XIN, FRST, WRC, GRS, SYS, WPR, XSN, BTW, DRG, LNC, MTC, MEDIC, BTCP) çıkaran borsa, her geçen gün yeni kripto paralar ile görüşmeler yapmakta ve kullanıcıların taleplerine göre altcoinleri listelemeye devam etmektedir.

SistemKoin, kripto para borsası sektörüne yeni bir soluk getirdi. 7/24 Kaliteli ve hızlı hizmet prensibiyle kurulan borsa, kurulduğu günden bu yana müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Piyasadaki diğer borsaların aksine, Sistemkoin’e ulaşmanız çok kolay..

Telegram Destek Hattı https:/t.me/sistemkoinofficial

Müşteri Hizmetleri Telefonu: 0850 304 1282

Whatsapp Destek Hattı: 0531 625 1897

Web Sitesi Üzerinden 7/24 Canlı Destek

Hemen kripto para borsasına girmek için internet sitesini ziyaret ediniz.

www.sistemkoin.com

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin