Yeni yıl öncesinde kripto devleri sermaye birikimine başladı! Neler oluyor?
Yeni yıl öncesinde kripto devleri sermaye birikimine başladı! Neler oluyor?

Yeni yıl öncesinde kripto devleri sermaye birikimine başladı! Neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uluslararası kripto oyuncuları, yeni yıla sayılı günler kala sermaye birikimine başladı. Güney Kore ve İsviçre’deki büyük oyuncular milyonlarca ABD doları değerinde yatırımlar açıkladı. Güney Kore’de, Blockchain hızlandırıcısı Hashed, Hashed Ventures kolunun Hashed Venture Fund I adlı bir fon için yaklaşık 108,5 milyon USD değerinde özel sermaye topladığını duyurdu.

Blockchain ve kripto firmaları da sermaye biriktiriyor

Hanguk Kyungjae’den gelen bir rapora göre Hashed, finansmanı “yalnızca blok zincir teknolojisi sağlayan şirketlere değil, aynı zamanda bir ‘protokol ekonomisi’ oluşturmaya da odaklanmak için kullanmayı planlıyor. Blockchain teknolojisinin ve merkezsizlik ilkelerinin kullanımının platform operatörlerini güvence altına aldığı bir ekosistemde kuralların keyfi olarak değiştirilemeyeceği belirtiliyor.

Firma, protokol ekonomisi ekosisteminin işlem sürelerini ve maliyetlerini azaltmak ve şeffaflığı artırmak için “dijital varlıkları” kullanacağını söyledi. Ayrıca kripto borsası ve sohbet uygulaması operatörü Line’ın yanı sıra başka bir sohbet uygulaması devi ve kripto endüstrisi oyuncusu Kakao ile çalıştıklarını belirttiler.

Hashed, Kookmin ve SEBA başı çekiyor

Kısa süre önce, Güney Kore’nin en büyük ticari bankası olan Kookmin (KB) de dahil olmak üzere bir dizi ortakla birlikte bir kripto saklama hizmeti başlatmaya hazırlandığını duyurdu. İsviçre’de, kripto bankası SEBA, bildirildiğine göre 20 milyon İsviçre Frangı (22,5 milyon ABD doları) değerinde olan B Serisi sermaye girişinin tamamlandığını duyurdu.

Resmi bir açıklamada SEBA, İsviçre’de ilgili bir yasa yürürlüğe girdikten sonra en son finansman turunu belirtmeyi planladığını belirtti.

Hashed gibi, SEBA da yatırımcılarının kimliğini açıklamamasına rağmen, “ürün ve hizmet sunumunu” genişleteceğini ve “SEBA Bank’ın müşteriler için kredi verme kapasitesini artıracağını ve kaldıraç kullanmaya başlayacağını” duyuran bir harcama planı hazırladı.

Firma, kripto saklama ve cüzdan hizmetleri, bir kripto ticaret platformu ve “uçtan uca tokenleştirme platformu” olarak tanımladıkları ürün üzerinde çalışıyor.

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin