Ethereum 2.0 Staking Sözleşmeleri yükselmeye devam ediyor
Ethereum 2.0 Staking Sözleşmeleri yükselmeye devam ediyor

Ethereum 2.0 ağında kilitlenen miktar 2 milyon ETH’yi devirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum’un ağ yükseltmesinin ilk aşamasında, Ethereum 2.0’da şu anda kilitlenmiş 2 milyon ETH bulunuyor.

Ethereum 2.0’da kilitlenen miktar 2 milyon ETH’yi geçti

Bu yazının yazıldığı esnada, Ethereum 2.0 stake sözleşmesinde 2 milyonun biraz üzerinde ETH kilitlenmiş durumda. Ethereum’un şu anki fiyatı olan 612 dolar üzerinden hesap edildiğinde söz konusu tutar 1,2 milyar dolara tekabül ediyor.

Dune Analytics’ten elde edilen verilere göre bu aynı zamanda Ethereum 2.0’ı harekete geçirmek için gerekli olan stake edilmiş ETH eşiğinin %380’in üzerine çıktığı anlamına geliyor. Bu noktaya gelmek için yaklaşık 45.000 işlem gerekli oldu.

ETH 2.0 ile neler değişecek?

ETH 2.0 ağ yükseltmesi, Ethereum ağını daha hızlı ve kullanımı daha ucuz hale getirmeyi vadediyor. Şu anda Ethereum, ücretleri artıran büyük darboğazlardan muzdarip. 2 Eylül’de ağ o kadar tıkanmıştı ki tek bir Ethereum işlemi ortalama 14,5 dolara mal olmaktaydı.

İnsanlar ETH 2.0 staking sözleşmesine para göndermeyi sürdürüyor zira Ethereum, ağ başladığında işlemleri işlemek için stake’lere para ödeyecek. Staking, Ethereum’un madencilerin işlemleri onaylamak için hesaplama işlem gücünü harcadıkları eski çalışma kanıtı modelinin yerini alıyor.

Çok yıllı bir sürecin sadece ilk adımı olan ETH 2.0 bu ayın başlarında piyasaya sürüldü.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin