Vadeli işlemlerde ayılar tasfiye oldu 72 bin yatırımcı saf dışı

Vadeli işlemlerde ayılar tasfiye oldu: 72 bin yatırımcı saf dışı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in yükselişi bu sefer boğalara yaradı. Short işlem açanlar ise 41.000 dolar ile beraber liq oldu. Birçok pozisyon borsalar tarafından tasfiye edildi. 5 Şubat Cumartesi günü ani çıkış yaşayan Bitcoin, vadeli işlemlerde bu sefer ayıları üzdü. Düşüş yönünde pozisyon alan yatırımcı saf dışı kaldı. 

Bitcoin 2018 yılından bu yana en kötü başlangıcını yaptı. Bu yıl kripto dünyası için soğuk geçti. Ancak piyasanın amiral varlığı canlanma belirtileri gösteriyor. Bu seneye kadar her Ocak ayı BTC ve türevleri için canlı olurdu. Genellikle canlı sene başlangıcı yapan Bitcoin bu sefer yatırımcıları şaşırttı. 

Önde gelen dijital varlıkların fiyatı Ocak sonunda dip seviyeleri zorladı. BTC 24 Ocak 33.000 dolardan 5 Şubat itibarıyla 41.000 doların üzerine çıktı. Ani fırlayışla beraber 8 bin dolarlık bir ivmelenme yaşadı.

Bazı analistler belirli piyasa göstergelerinin yukarı yönlü bir tersine dönüş işaretleri gösterdiğini ve geçmiş verilerin de 40.000 doları aşan bir getiri öngördüğünü tahmin ediyor.

Vadeli işlemlerde ise bu kez ayıların canı yandı

Vadeli işlemlerde ise bu kez ayıların canı yandı

Önceki 24 saat içinde 72 binden fazla yatırımcı piyasadan tasfiye edilmesiyle sonuçlandı. Bu da önemli bir kısmının tasfiyesi anlamına geliyor. Coinglass üzerindeki tüm borsaların ve para birimlerinin gerçek zamanlı tasfiyelerine göre tüm piyasada yaklaşık 270 milyon dolar likidite oldu. 

Vadeli işlemlerde başı yine Bitcoin çekti. En büyük tasfiye miktarı 105,64 milyon dolar ile BTC ile gerçekleşirken, Ethereum 68,13 milyon dolarlık toplam tasfiye ile ikinci oldu.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin