Usta yatırımcı
Usta yatırımcı "yükselecek altcoinler" listesini paylaştı: "Kaçıran pişman olur!"

Usta yatırımcı “yükselecek altcoinler” listesini paylaştı: “Kaçıran pişman olur!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tanınmış kripto para yatırımcısı Tyler Swope, oynaklığın arttığı son günlerde favori altcoin’lerini açıkladı. Swope, hangi altcoin için “en iyi” dedi? İşte analiste göre yükselecek altcoinler

Ünlü yatırımcı Tyler Swope’a göre yükselecek altcoinler

1- OlympusDAO (OHM)

Yeni bir video paylaşan ünlü yatırımcı Tyler Swoper, favori listesindeki bir numaralı altcoin’in merkezsiz rezerv para birimi OlympusDAO (OHM) olduğunu söyledi.

“OHM kısa bir süre içinde en çeşitlendirilmiş, protokol dışı token hazinelerinden biri haline geldi. Stake karşılığında APY (yıllık getiri) çılgın seviyede olduğu için OHM alıcıları HODL ve staking yapmaya teşvik ediliyor. Şu anda %7.300’ün üzerinde!

Olympus, protokole dayalı olarak oluşturulan fork miktarından da anlaşılacağı üzere bir DeFi devrimi başlattı. OHM yılın en çok fork’lanan protokolü ve sadece üç proje bu kadar fork’a uğradı: Bitcoin, Ethereum ve Uniswap. Bu, OHM’nin özel bir şey yarattığının saf kanıtı.”

Olympus, Temmuz ayında OHM’yi satın alıp hisselendiren yüksek profilli yatırımcı Mark Cuban’ın da dikkatini çekmişti.

Bu haberin yazıldığı sırada OHM gün içinde %8,23 düştü ve 752,65 dolardan işlem görüyor.

2- REN

Swope’un yükselecek altcoinler listesinde bir sonraki altcoin, merkezsiz uygulamalar (DApp’ler) için Blockchain’ler arası likidite erişimi sağlayan açık bir protokol REN. REN, farklı Blockchain’ler arasında kripto transferlerini sağlayan bir protokole güç veren, Ethereum tabanlı bir token.

Analist, şöyle söylüyor:

“Bu token pump için hazır. REN’in ilk 100 kripto para arasına yeniden gireceğini ve muhtemelen  Mart’taki sıralamasını ve hatta daha da fazlasını yakalayacağını hissediyorum. Peki niye? REN, Host-to-Host’un protokollerine geldiğini duyurdu.

REN ekosistem savunucusu Maximilian Roszko bunu açıklayan bir tweet attı. Max, “H2H, RenVM’nin desteklediği zincirler arasında yerel paralar ve tokenler arasında köprü kurabileceği anlamına geliyor.

Birlikte çalışabilirlik yeteneği çok artıyor.”

REN şu anda günlük %6,68 düşüşle 0,89 ABD dolarından fiyatlandırılıyor.

3- Energy Web Chain (EWT)

Son olarak Tyler, enerji sektörünün lojistik taleplerini karşılamak için oluşturulmuş kurumsal düzeyde Blockchain platformu Energy Web Chain’e (EWT) işaret etti. Platformun yerel tokeni EWT, ağ güvenliği ve doğrulayıcı telafisi sağlıyor.

Tyler, EWT için iki pozitif katalizörün altını çiziyor.

“Energy Web yakın zamanda doğrulayıcı davranış kurallarını güncelledi ve içinde rant arayışıyla ilgili bariz bir bölüm var.

Rant arayışı, herhangi bir 30 günlük süre içinde blok ödül bakiyelerinin %10’undan fazlasını tasfiye eden doğrulayıcılar olarak tanımlanır.

Rant arayan doğrulayıcılar artık yok. Bu kişiler fiyat yükseldiğinde çok fazla damping yapıyorlardı.

Ayrıca yıl sonuna kadar Energy Web için büyük bir şeyin geldiğini de bilmelisiniz: Staking. Geçen hafta, erken stake edenler için %21 APY’nin üzerinde bir destek dönemi duyurdular.”

EWT gün içinde çoğunlukla yatay seyretti ve bu yazı yazılırken 9,73 dolardan işlem görüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin