Shiba Inu ve Binance Coin fiyat analizi: Bu göstergeler güzel ipuçları veriyor!
Shiba Inu ve Binance Coin fiyat analizi: Bu göstergeler güzel ipuçları veriyor!

Shiba Inu ve Binance Coin fiyat analizi: Bu göstergeler güzel ipuçları veriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dün önemli bir düşüş yaşayan Shiba Inu, dün son bir ayın en düşük seviyesine geriledi. Sonrasında boğalar satışa karşı koymaya çalıştı. Kısa vadeli eğilim çoğu kripto için düşüş eğiliminde olsa da piyasa bazı canlanma işaretleri veriyor. Binance Coin ve Shiba Inu bugün kazançta.

Binance Coin (BNB) fiyat analizi

BNB grafiğinde 24 Eylül’den bu yana sürekli olarak daha yüksek dip seviyeler gördük. Bu durum sağlıklı bir yükseliş eğilimi olduğunu gösteriyor. Sadece 39 gün içinde (24 Eylül’den itibaren) %78,41’lik gösterişli bir rallinin ardından, BNB fiyatı 7 Kasım’da son 6 ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Sonrasında BNB,%22,8’lik bir gerilemeye tanık oldu ve 18 Kasım’da son iki haftanın en düşük seviyesine kadar indi. BNB boğaları, düşüşü tersine çevirmek için hızlı davrandı ve Eylül ayı sonundaki yükseliş trendine devam etti. Sonuç olarak fiyat geçen haftadan bu yana yukarı kanalda yükseldi. BNB 24 saatte %3,3’lük bir artış kaydetti ve fiyatı 4 saatlik 20-50-200 SMA’sının üzerine kadar çıktı.

Bu haberin yazıldığı sırada BNB 603,8 dolardan işlem görüyor. RSI yükseliyor ve gücünü artırıyor. DMI ise ayıları seçse de artan yükseliş gücünü gösteriyor. ADX (kırmızı) zayıf bir yön eğilimi sergiliyor.

Shiba Inu (SHIB) fiyat analizi

Shiba Inu, 1 milyonuncu HODLer duyurusuyla yükselişe geçse de boğalar, Kasım ayı boyunca fiyatı istikrarlı bir şekilde düşen kripto para biriminin yükselişini korumakta başarısız oldu. Fiyat hareketi, 6 Kasım’dan bu yana aşağı yönlü bir kanal oluşturdu. Şaka tabanlı para birimi, 28 Ekim’de ATH’ye ulaştığından beri değerinin yarısından fazlasını kaybetti.

Muhtemelen kâr alma faaliyetlerindeki artış sebebiyle kripto para sırasıyla aylık %51,8 ve haftalık %19 düşüş gördü. Boğalar zemini koruyamadı. Sonuç olarak dün, SHIB son bir ayın en düşük seviyesine ulaştı.

Bu haberin yazıldığı sırada SHIB 0,00003944 dolardan işlem görüyor. RSI yukarı yöneldi. SHIB, günlük bazda %4’lük bir kazanç gördü. Bu eğilim RSI ile son gündeki fiyat hareketi arasındaki yükseliş ayrışmasının (sarı) ardından gerçekleşti. Ayrıc, AO ayıların lehine görünüyor ama aynı zamanda güçlerinin azaldığına da işaret ediyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin