Ünlü kripto para şirketi 17 ülkede kripto kredi hizmeti vermeye başlıyor
İşte ayı piyasasındaki kripto ekosisteminin gerçek kazanan girişimleri

Ünlü kripto para şirketi 17 ülkede kripto kredi hizmeti vermeye başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü kripto şirketi CEX.IO, Eylül ayı bitmeden önce platformunda kripto destekli kredi hizmetlerini başlatacaklarını duyurdu.

17 ülkede kontrol testi olmaksızın kripto kredi hizmeti verilecek

Popüler kripto borsa platformuna göre, yeni kripto destekli kredi hizmetleri sadece yaklaşık 17 ülke ve bölgede müşteri tabanına sunulacak. Bu yeni özellikten yararlanacak ülkeler Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Krallık’ın yanı sıra Asya’daki birkaç ülke olaak. Yeni özellik ile, platformda desteklenen ülkelerde ikamet eden müşterilerin herhangi bir kredi kontrol testini geçmelerine gerek kalmadan varlıkları karşılığında borç almalarına izin verilecek.

CEX.IO, müşterilerinin esnekliğini kolaylaştırmak için, kripto destekli kredi hizmetlerinin müşterilerine istedikleri miktarda kredi çekmelerine ve kendileri için uygun olan sürede geri ödeme yapmalarına izin vereceğini duyurdu.

500 bin dolara kadar kredi çekmek mümkün

Ayrıca kripto borsası, müşterilerinin bir hafta ile bir yıl arasında olması planlanan bir geri ödeme planı ile 500 ila 500.000 ABD doları arasında değişen krediler alabileceklerini söyledi. CEX.IO, kredinin faiz oranlarının yalnızca ne kadar büyük olduğuna ve ödeme süresine bağlı olduğunu belirtti.

Kripto destekli kredi hizmetlerini kolaylaştırmak için CEX.IO, kripto borsası tarafından kullanılan multi-milyon dolarlık bir likidite havuzunun hizmetlerini kullanacak. Platformdaki kredilere erişim elde etmek için müşterilerin hesaplarında teminat olarak kullanılacak somut miktarda paraya sahip olmaları gerekiyor.

Ayrıca firma, müşterilerine yalnızca Bitcoin ve Ethereum ödünç verebileceğini duyururken %50 civarında devasa bir Kredi-Değeri (LTV) oranı vadediyor. Kredi sürecini kolaylaştırmak için yeni müşterilerin KYC’ye girmesi gerekirken, önceden doğrulanmış kullanıcılar, para yatırma koşulunu yerine getirmeleri koşuluyla erişim elde edebilecek.

Bu arada tanınmış bir analist yeni Bitcoin tahmini ile herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Ayrıntıları buradaki yazımızdan inceleyebilirsiniz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin