En az 1 ETH tutan adreslerden rekor geldi! Fiyat etkilenecek mi?
En az 1 ETH tutan adreslerden rekor geldi! Fiyat etkilenecek mi?

Ünlü analistten sıra dışı Ethereum tahmini: “10 bin dolara yürüyebilir!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum aslında bu yıl Bitcoin’den daha iyi performans gösteriyor. Önde gelen kripto para biriminin fiyatı bu makalenin yazıldığı an itibarıyla 460 dolara kadar çıktı ancak yazın daha da yüksek seviyelerdeydi. Fakat bu ralliden sonra bile, kripto para, 2018’in başlarındaki tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 1.450 doların çok altında.

Analistler, Ethereum’un bu döngüde tüm zamanların en yüksek seviyesini geçebileceğini düşünüyor.

“Ethereum fiyatı 10.000 dolara tırmanabilir.”

Mühendislik alanında doktora yapan bir kripto varlık kantitatif analist, kripto para biriminin bir sonraki piyasa döngüsünde 10.000 dolara doğru hareket edebileceğini belirtti. Analist, önümüzdeki üç ila dört yıla atıfta bulunan aşağıdaki tabloya değinerek şunları söyledi:

ETH bu şekilde devam ederse birkaç yıl içinde gerçeğe uygun değerin yaklaşık %1.000 üzerinde zirveye ulaşırız. Bu, örneğin 2023’te gerçekleşirse, bu teorik olarak ETH başına 10.000 dolar gibi mütevazı bir zirve anlamına gelebilir.

Chris Burniske, Ethereum’daki bir başka önemli boğa analisti olarak biliniyor. Kendisi tam olarak 10.000 dolarlık bir yükseliş beklemese de, 5.000 dolara ve potansiyel olarak ötesine geçilebileceğini bekliyor.

“BTC, ETH’yi ateşleyecek.”

Placeholder Capital ortağı, Bitcoin’in bu döngüde aslında ETH’yi nasıl hızlandırabileceği hakkında da yorumda bulundu:

Ana akım için ETH “yeni çocuk” olacak, farkındalığının çılgınca artmasını bekliyorum. ETH’nin ömrü boyunca BTC’den üstün performansı göz önüne alındığında, daha küçük ağ değeri ve güçlü zincir içi ekonomilerden bahsetmeye gerek yok; ETH/BTC’nin ATH’yi geçmesi için her türlü nedeni görüyorum.

Peki sizce Ethereum fiyatı için sırada ne var? Yorumlarda bizimle paylaşın.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin