Twitch Kullanıcıları artık yayıncılara MenaCash ile bağış yapabilecek
Twitch Kullanıcıları artık yayıncılara MenaCash ile bağış yapabilecek

Twitch Kullanıcıları artık yayıncılara MenaCash ile bağış yapabilecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mobil ödeme servisi MenaPay, Twitch kullanıcılarının yayıncılara MenaCash Stablecoinleri ile bağış yapmasına destek verdiğini açıkladı.

Blockchain tabanlı ödeme hizmeti MenaPay, 27 Aralık’ta Cointelegraph Türkiye ile paylaşılan bir basın açıklamasına göre mobil uygulamasını Twitch bağışlarında MenaCash Stablecoinlerin kullanılabilmesi için güncelledi.

Twitch izleyicileri izlemekten keyif aldığı ve desteklemek istediği Twitch yayıncılarına bağış yapmak için MenaPay mobil uygulamasını kullanabilecek. Bu hamle, MenaPay’ın yayıncıların Blockchain tabanlı bir ortamda bağış toplamak için MenaPay uygulamasını kullanmasına izin vermesinden sonra gelişti.

Dijital oyun endüstrisi, 3.7 milyondan fazla yayıncının deneyimlerini Twitch’teki izleyicileriyle paylaştığı dev bir çevrimiçi alana dönüştü. Platformda, yayıncıları bağış yaparak veya ücretli abone olarak destekleme seçenekleri mevcut. MenaPay’ın Blockchain tabanlı mobil ödeme hizmeti, Twitch izleyenlerinin saniyeler içinde Twitch yayıncılarına bağış yapmalarını sağlamak için QR kodları kullanıyor.

MenaPay CEO’su Çağla Gül Senkardes, “Bağış toplamanın bir yolu olarak MenaPay’ı Twitch yayıncılarına tanıtmak, oyun topluluğu ve Blockchain teknolojisi arasındaki köprüyü güçlendirmede kritik bir kilometre taşı görevi üstleniyor.” dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

“Duyurunun ardından, basit bir bağış aracı kullanmak isteyen Twitch’in izleyici kitlesinden inanılmaz bir talep gördük. Oyun topluluğunu daha da desteklemek için gerekli gelişmeleri yaptık ve uygulamamızı güncelledik. Artık izleyiciler MenaPay uygulamasını Twitch’le entegre ederek saniyeler içinde akıllı telefonlarından bağışta bulunabiliyorlar. “

Oyun sektörü ve kripto paralar

Daha önce Cointelegraph’ın da bildirildiği gibi, video oyun yayın platformu Twitch, Bitcoin ve Bitcoin Cash desteğini Mart ayında platformdan kaldırdı. sadece Haziran ayında yeniden etkinleştirmek için. Blockchain tabanlı internet tarayıcı Brave, YouTube ve Twitter ile birlikte Twitch’teki bağış özelliğini de destekliyor.

Cointelegraph

Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin