Tanınmış analistten Bitcoin ve XRP için korkutan senaryo! “Dördüncü çeyrek sıkıntılı geçecek”
Tanınmış analistten Bitcoin ve XRP için korkutan senaryo! “Dördüncü çeyrek sıkıntılı geçecek”

Bitcoin ve en büyük finans şirketlerinin piyasa değeri karşılaştırması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2018’in ilk günlerinde piyasa değeri 800 milyar dolara yaklaşan Bitcoin, 2019 sonu itibarıyla 130 milyar dolarlık bir piyasa hacmine sahip. Ödemeler devi Visa ise 330 milyar dolarlık piyasa hacmiyle eski günlerini arayan Bitcoin’in oldukça önüne geçmiş durumda.

Bitcoin piyasa değeri hayli düştü

Visa, dünyanın en değerli finans şirketi değil. Bu unvan şu anda 430 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip JP Morgan’a ait. MasterCard’ın değeri ise 300 milyar dolarla Bitcoin’in neredeyse 3 katı. Kripto paranın piyasa değeri bu üç şirketin sadece %10’una denk geliyor.

Kripto paraların küresel doğası ve benzersiz özellikleri göz önüne alındığında değerinin düşük olup olmadığı merak ediliyor.

Sizce Bitcoin piyasa değeri artacak mı? Yorumlarda bizimle paylaşın.

trustnodes


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin