Huobi “Küresel Blokzinciri Sektörünün Görünümü ve Geleceği” raporunu yayımladı
Huobi “Küresel Blokzinciri Sektörünün Görünümü ve Geleceği” raporunu yayımladı

Tokai, Japon kripto para borsası Huobi Japonya’ya yatırım yapacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japon finansal hizmetler şirketi Tokai Tokyo Financial Holdings, kripto para borsası Huobi’nin Japon şubesine 500 milyon yen (yaklaşık 4.6 milyon $) yatırım yapacak.

26 Aralık’ta yapılan basın açıklamasına göre, Huobi Japonya ve Tokai arasındaki daha geniş çaplı iş birliğinin bir parçasını oluşturuyor. Şirket borsadan hisse satın alacağını belirtti.Tokai, hisse devralmasıyla ilgili fazla detay vermedi.

Tokai, kripto para borsasıları, borsa teklifleri, yerel para birimi ihracı ve kripto yönetimi ve depolama hizmetleri gibi alanlarda yeni işletmeleri teşvik etmeyi amaçlıyor.

Finansal haberleri kaynağı Financial Times’a göre Tokai Tokyo Financial Holdings, son 12 ay içinde 57.57 milyar Japon yeni (252.5 milyon $) gelir elde etti.

Şirket yeni ve gelişmekte olan teknolojileri benimsemenin bir parçası olmayı hedeflemektedir.

Hedef Uzak Doğu

Huobi’nin Japon merkezli yan kuruluşu Huobi Japan Holdings, Eylül 2018’de yerel kripto para borsası BitTrade’in çoğunluk hissesini satın aldı.

Huobi, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir ticaret platformudur. Borsa, yerel düzenleme çevresinin şirketi Amerika’daki hizmetlerini durdurmaya zorladığını açıkladı.

Kripto para borsaları giderek daha fazla ortaklık kuruyor. Bu ayın başlarında, büyük kripto para borsası Binance, mal ve hizmet satmak ve 167 fiat para birimi kabul etmek için eşler arası kripto ticaret platformu Paxful ile ortak olduğunu açıkladı.

Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin