Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler
Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler

Litecoin hash rate kritik düzeye geriledi: LTC fiyatı ne durumda?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin (LTC) bir süredir 40 dolar civarında işlem görüyor. 2018 ayı boyunca, maksimum hacim profili bölgesi 33 dolar civarındaydı. Böylece, madencilik ödüllerinde genel olarak %40 indirim söz konusu oldu.

Toplam hash rate, temmuz ayındaki tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık %75 düştü. Yıllık en yüksek fiyattan düşüş, hash oranı ile ilişkilendiriliyor. Dahası, zorlukta da eşdeğer bir düşüş var. Bu nedenle rekabet azalıyor gibi görünüyor.

Charlie Lee, kârın sürdürülebilirliği konusunda çok iyimser olduğunu ifade etti. Ancak LTC’nin fiyatı o zamandan beri 140 dolardan 40 dolara kadar düştü.

En popüler madencilik donanımları Innosilicon A6 ++ ve Antminer L5 şu anda 0,075 Kwh elektrik maliyetinin altında bir kayıp oluşturuyor.

Önceki tahminlerinde Lee, 0,05 Kwh elektrik maliyetinden söz etmişti. Bununla birlikte, popüler verilere göre, Çin ve ABD’deki ortalama elektrik maliyeti 0,08 dolar ve 0,12 dolar aralığında seyrediyor.

Hash rate, halving’den beri sürekli olarak düşüyor. Charlie Lee sadece geçici değişikliklerle ağın çalışması konusunda iyimser. Bununla birlikte LTC’deki genel merkezsizlik, daha küçük madenciler sistemlerini kapattıkça etkileniyor.

Ayrıca madenciler ucuz elektrik kaynaklarından faydalanabilse bile sayıları sınırlı. Ayrıca işletme maliyetini artıran soğutma ve bakım maliyeti de söz konusu. Bu nedenle, zayıf eller ekosistemden tamamen çıkacak gibi görünüyor.

Litecoin (LTC) fiyat grafiği

Son 24 saatte %1,10 değer kazanan LTC haberin yazıldığı anda 40,75 dolardan işlem görüyor.

coingape


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin