Süper nadir kara elmas, kripto parayla satın alındı!

Süper nadir kara elmas, kripto parayla satın alındı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 277 yaşındaki İngiliz müzayede evi Sotheby’s, nadide bir eseri satışa çıkardı. “The Enigma” olarak adlandırılan potansiyel uzay kaynaklı süper nadir bir kara elması kripto para birimiyle satışı gerçekleşti. Eşi benzeri neredeyse bulunmayan elmas, tam anlamıyla bir koleksiyon.

Pırlanta, 2006 Guinness Rekorlar Kitabı’nda dünyanın en büyük kesim  elması ilan edilmişti. Oldukça değerli olan elmasın fiyatı ise milyon dolarla ifade ediliyor. Bir başka değerli yapan şey ise yaşı oldu. 555 karatlık değerli taşın 1 milyar yaşında olduğu tahmin ediliyor.

Kara elmas, yakın zamanda Dubai’de sergilendi. Çoğu kişi meteorik bir çarpışmanın veya gerçek bir siyah elmaslı asteroit kalıntısının sonucu olduğuna inansa da, kökenleri tam kesin olarak bilinmiyor.

Nadide kara elmasın satışı, kripto parayla gerçekleşti

Sotheby’nin, elmas koleksiyoncularını, nadir bulunan 101,38 karatlık bir elmas için daha öncesinde kripto para birimiyle ödeme almıştı. 12,3 milyon dolar ödeyen anonim bir alıcı tarafından gerçekleşmişti. Müzayedelerdeki başarısının ardından, muhtemelen kara elmas için kripto para ödemelerini yine kabul etti.

555 karatlık elmas 4,5 milyon dolara alıcı bulmuş oldu. Bir koleksiyoncu kripto varlık ile ödeme yaptı. Zaten müzayede Sotheby’s, süper nadir bulunan siyah elmas için 4.5 milyon dolar ödeyen alıcının adını açıklamadı. Hex yaratıcısı Richart Heart sosyal medyada kimliği belirsiz alıcı olduğunu iddia etti.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin