Şubat ayında fırsat sunabilecek en iyi iki kripto para!
Şubat ayında fırsat sunabilecek en iyi iki kripto para!

Şubat ayında fırsat sunabilecek en iyi iki kripto para!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve bir bütün olarak kripto para piyasası Ocak ayında ciddi bir oynaklık yaşarken hangi altcoin’lerin fırsat sunduğunu değerlendirmek için iyi bir zamandayız.

İşte Şubat ayında fırsat sunabilecek iki altcoin…

Avalanche

Fantom kadar ucuz olmasa da, Avalanche’ın TVL’ye göre piyasa değeri çekici görünüyor. Avalanche, 2021’de kripto para birimi dünyasını kasıp kavurdu ancak 1 Ocak’tan bu yana %20 düşüşte. Bu düşüş, Kasım ayında 144 dolara ulaşan Avalanche’ı kaçırdıklarını düşünen yatırımcılar için yeni bir satın alma fırsatı sunuyor.

Fiyat düşerken, Avalanche ekosistemindeki aktivite artıyor. Örneğin, Aralık ayından bu yana Terra’nın UST sabit parası ve USDC sabit parası Avalanche ağında piyasaya sürüldü. Bir başka umut verici örnek, kullanıcıların Ethereum ve Avalanche Blockchain’leri arasında ilgi yaratmasına olanak tanıyan Avalanche üzerine kurulu merkezsiz bir borsa olan Pangolin.

Trader Joe, Avalanche ağındaki merkezsiz bir ticaret platformudur ve popülaritesi hızla artıyor. JOE tokenini kullanarak kullanıcıları bir değişim geliri payı ile ödüllendirir.

Avalanche, yakın zamanda danışmanlık firması Deloitte tarafından yerel yönetimlerin FEMA’dan afet yardımı fonları almasına yardımcı olan bir proje yürütmek için görevlendirildi ve NFT’ler Avalanche Blockchain’de tutunmaya başlıyor.

Solana

Solana, 2021’de kripto dünyasının yıldızlarından biriydi ve kendisini en büyük Blockchain’lerden biri haline getirdi. Bugüne kadar %35 düşüşle zor bir 2022 geçirdi, ancak bu yatırımcılar için bir satın alma fırsatı sunuyor olabilir. Solana ağı, saniyede 50.000’den fazla işlem gerçekleştiren yıldırım hızına sahiptir. Karşılaştırma için, Ethereum saniyede 30 işlem gerçekleştirir ve Cardano 250 işlem yapabilir. Ayrıca, Solana bunu 0,00001 ila 0,00025 dolar arasında minimum işlem ücreti karşılığında yapar; bu, birçok kripto kullanıcısı Ethereum’un yüksek işlem ücretlerinden endişe duyduğunda çekici bir özelliktir. Bir Bank of America araştırma notu yakın zamanda Solana’yı potansiyel olarak “kripto dünyasının vizesi” olarak övdü.

Ayrıca, Ethereum’un gelişen NFT ekosistemi kadar yerleşik olmasa da, Solana kendi başına gelişen bir NFT sahnesi inşa ediyor. Degenerate Ape Academy gibi projelerde 1 milyon doların üzerinde eserler satıldı. Solana NFT’leri için önemli pazarlardan biri olan Magic Eden’de filizlenen çok sayıda ilginç koleksiyon var.

fool


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin