Çok ucuza alıp kâr edebileceğiniz iki altcoin bu haberde!
Çok ucuza alıp kâr edebileceğiniz iki altcoin bu haberde!

Fırsat: Çok ucuza alıp kâr edebileceğiniz iki altcoin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fantom ve Aave küçük piyasa değerleri ve benzersiz değer teklifleriyle yüksek oranda kâr getirebilecek altcoin’ler olarak karşımıza çıkıyor.

Fantom

Fantom, 6 milyar doların altında bir piyasa değeri ile 32. en büyük kripto para birimidir. Henüz fazla keşfedilmemiş kriptonun yıldırım hızındaki işlem becerisi ve endüstri lideri Blockchain Ethereum ile çalışabilirliği bu durumu her an değiştirebilir.

Geliştiriciler işlemleri (TPS) ölçmek yerine, işlemin gönderilmesinden onaya kadar geçen süreyi ölçen kesinliğe kadar olan zamana odaklanır. Fantom, resmi web sitesine göre, yaklaşık bir saniyelik bir sonlanma süresine sahip ve onu türünün en hızlı Blockchain’i haline getiriyor.

Pastanın üzerine krema olarak, Ethereum’un programlama dili Solidity ile oluşturulan akıllı sözleşmeler, Fantom ağında çalışacak şekilde kolayca uyarlanabilir. Bu özellik, Fantom’un Ethereum’un ölçeğinden ve Solidity kullanmaya zaten aşina olan büyük yetenekli geliştiriciler havuzundan yararlanmasına yardımcı olur. Fantom hala nispeten küçük bir proje olsa da, benzersiz değer teklifi, uzun vadede yatırımcıların dikkatini çekmesine yardımcı olabilir.

Aave

Aave, kullanıcıların dijital varlıklardan borç alıp faiz kazanmalarına yardımcı olan merkezsiz bir finans platformudur. Fantom gibi bağımsız Blockchain’lerden farklı olarak Aave, Ethereum ağı üzerinde programlanmıştır ve bu da onu bazı sınırlamalara maruz bırakır. Ancak, yatırımcılara düşük faizli bir ortamda gelir elde etmenin bir yolunu sunduğundan, 2,5 milyar dolarlık piyasa değeri önemli ölçüde büyüyebilir.

ABD Federal Mevduat Sigorta Kurumu’na (FDIC) göre, tasarruf hesapları için ortalama banka mevduat oranı sadece %0,06’dır ve bu da tasarruf sahiplerinin uzun vadede servet biriktirmesini zorlaştırır. Aave, kullanıcıların talebe göre değişen faiz geliri karşılığında likidite havuzları aracılığıyla dijital varlıkları ödünç vermelerine izin vererek bir alternatif sunuyor.

Riski azaltmak için, Aave kredileri aşırı teminatlandırılmıştır, bu nedenle borçlunun kredinin değerinin en az %100’ünü teminat olarak rehin etmesi gerekir. Bu, borçluların kriptolarını satmak zorunda kalmadan pozisyonlarından para çekmelerini sağlar.

Ethereum tabanlı bir dApp olarak Aave, tıkanıklık ve işlem darboğazları gibi daha önce bahsedilen zorluklardan muzdarip. Ancak platform, Ethereum’un hantal iş kanıtı (PoW) sistemini (madencilerin işlemleri doğrulamak için bulmacaları çözdüğü) değiştirmeyi amaçlayan planlı yükseltmelerinden faydalanacak.

Kripto piyasasının geri dönüşü

Kripto para fiyatları, 2022’de kaba bir başlangıç ​​yaptı ve toplam pazar %25 düşüşle 1,65 trilyon dolara geriledi. Ancak varlık sınıfı, uzun vadede düşüşlerinden geri sıçrama konusunda ün salmış bir geçmişe sahip. Fantom ve Aave, dApp geliştirme ve merkezsiz finansmana ev sahipliği yapmadaki avantajları nedeniyle toparlanmaya öncülük edebilir.

fool


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin