Sıcak gelişme: Para çekme işlemlerinin askıya alındığı OKEx CEO'sundan yeni açıklama
Sıcak gelişme: Para çekme işlemlerinin askıya alındığı OKEx CEO'sundan yeni açıklama

Sıcak gelişme: Para çekme işlemlerinin askıya alındığı OKEx CEO’sundan yeni açıklama

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto muhabiri Colin Wu, OKEx CEO’sunun kripto para çekme işlemlerinin yakında yüzde 100 rezervle yeniden başlatılacağına söz verdiğini bildirdi.

Borsa kurucusunun Çin’de polis nezaretine alınmasının ve OKEx kripto para çekme işlemlerinin askıya alınmasının ardından son OKEx davasını Twitter’da takip eden Çinli kripto muhabiri Colin Wu, bazı güzel haberlerle geri döndü.

OKEx CEO’su ne dedi?

Borsa CEO’su Jay Hao, Wu tarafından paylaşılan verilere göre, OKEx’ten kripto para çekme işlemlerinin yeniden başlatılmasıyla ilgili ilerlemenin yakında açıklanacağını belirtti.

Ayrıca, tüm para çekme işlemlerini gerçekleştirmek için OKEx’te kesinlikle yüzde 100 fon rezervi olacağını söylüyor.

OKEx

16 Ekim’de OKEx, özel anahtar sahiplerinden biriyle iletişime geçemediği için para çekme işlemlerini askıya aldı. Bu anahtar sahibinin, polis soruşturması altında olan platformun kurucusu Xu Mingxing olduğu kanıtlandı.

O zamanlar Jay Hao, bunun OKEx işiyle hiçbir ilgisi olmadığını, ancak kurucunun kişisel sorunlarından kaynaklandığını belirtti.

Xu Mingxing “belirli bir özgürlük” elde ediyor

18 Kasım’da Colin Wu, OKEx’in kurucusunun “belirli bir ölçüde özgürlük” kazandığını da duyurdu.

Bununla birlikte son gelişmenin, Xu Mingxing’in kefaletle serbest bırakılması veya soruşturmanın bitmesi anlamına gelip gelmediği noktasında herhangi bir açıklama yapmadı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin