Shiba Inu’nun gizemli etkinliği bugün geliyor! İçerikte neler olacak?
Shiba Inu’nun gizemli etkinliği bugün geliyor! İçerikte neler olacak?

Shiba Inu’nun gizemli etkinliği bugün geliyor! İçerikte neler olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu 30 Mart için planlanan büyük bir etkinliği duyurdu. Ancak henüz etkinliğin ne hakkında olduğunu açıklamadı.

Etkinliğin ne içereceğini tam olarak bilmek zor olsa da, çevrimiçi spekülasyonlar çok yaygın. Duyurunun neyle ilgili olabileceğine dair beklenti, Shiba Inu’nun fiyat artışını sürdürdü. Memecoin geçen hafta %25’ten fazla ve 15 Mart’tan bu yana %32’den fazla kazandı.

Coinmarketcap verilerine göre, kripto para gün içi en yüksek 0,000029 dolara ulaştı.

Önemli SHIB gelişmeleri

Son günlerde, popüler kripto maskotunun küresel olarak benimsenmesi konusunda bazı önemli gelişmelere tanık olduk. Shiba Inu, şu anda Vancouver merkezli Netcoins’te mevcut.

Netcoins, Kanadalıların farklı türde kripto para birimleri almasına, satmasına ve elinde tutmasına olanak tanır. Ayrıca, Kanada’da tamamen düzenlenmiş ilk halka açık kripto ticaret platformudur.

Aynı doğrultuda, kripto meraklısı moda tasarımcısı John Richmond, 16 Mart’ta çevrimiçi mağazası için SHIB ve LEASH yanıklarını tanıtmayı planladığını duyurdu. Merkezsiz kripto para birimi ile küresel bir moda markasının benimsenmesi, moda dünyasında önemli ve yenilikçi bir adım olarak görülüyor.

Ancak John Richmond, SHIB’i benimseyen tek marka değil. Cryptocurrency ödeme ağ geçidi olan NowPayments, Shiba Inu’yu İtalyan burger zinciri Welly’s ve pizzacı Sorbillo’da ödeme olarak tanıttı.

Büyük gün 30 Mart

Crypto Planet (CP), birkaç sosyal medya gönderisine dayanarak, 30 Mart duyurusunun, kullanıcıların tamamen sürükleyici bir ortamda birbirleriyle etkileşime girmesine izin veren yenilikçi bir sanal gerçeklik platformu olan Shiba Inu metaverse hakkında bir gönderi olabileceğini tahmin ediyor.

Shiba Inu’nun Twitter hesabında şu ifadeler yer aldı: 

“ShibArmy, dünya bizden daha güçlü şeylerle dolu. Ama ata binmeyi bilirsen bir yerlere gidebilirsin.”

https://twitter.com/Shibtoken/status/1508568067063750657?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1508568067063750657%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwallstreetpit.com%2F116931-shiba-inu-gears-up-major-announcement%2F

CP ayrıca, NFT’ler satın almak için en popüler yer olan “OpenSea’de bir listeleme ile arazi satışının gerçekleşebileceğine” dair bazı spekülasyonlar gördüklerini de belirtti

Duyuru ne olursa olsun, kesin olan bir şey var: Shiba Inu herkesin konuşmasını sağlayacak!

wallstreetpit


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin