Altcoin fiyatı 24 Saatte yüzde 25 arttı! Ralli tam gaz devam ediyor
Altcoin fiyatı 24 Saatte yüzde 25 arttı! Ralli tam gaz devam ediyor

Altcoin fiyatı 24 Saatte yüzde 25 arttı! Ralli tam gaz devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin AAVE, yatırımcıların platforma son sürüm üç güncellemesine olumlu tepki vermesiyle 24 saat içinde önemli bir atak yaptı. Tokenin yükselişi, platformda kilitlenen toplam değerin kilit bir seviyenin üzerine çıkmasıyla aynı zamana denk geldi.

AAVE fiyatı %30’un üzerinde artışla 240 dolara yükseldi. Ocak ayının başından beri en yüksek seviyesi. DeFi platformunun üçüncü sürüme yükseltmesini açıkladığı 16 Mart’tan bu yana istikrarlı bir yükseliş trendinde.

DeFi Llama’nın verilerine göre, AAVE platformunda kilitli toplam değer (TVL), yılın başından bu yana ilk kez 14 milyar doları aştı. İlk çeyrek boyunca büyük bir düşüş trendinin ardından DeFi ilgisinin toparlandığını gösterdi.

AAVE, uzaydaki en eski ve en popüler DeFi ödünç verme platformlarından biriyken TVL açısından, beşinci en büyük protokoldür. Token ayrıca WhaleStats’tan alınan verilere göre son 24 saat içinde ETH balinaları tarafından en çok satın alınan 10 kripto para arasında yer aldı. Anonim yatırımcı @SmartContracter bu haftanın başlarında AAVE’nin büyük bir sıçrama için hazır olduğunu ve DeFi’de bir toparlanmanın habercisi olduğunu belirtmişti.

AAVE yeni sürümü ilgi görüyor!

Platform, yükleme sürelerini kısaltarak ve gaz maliyetlerini %20 ile %25 arasında azaltarak 16 Mart’ta üçüncü sürüm yinelemesini başlattı. Güncellemenin önemli bir özelliği, platformun erişilebilirliğini artırması muhtemel bir hareket olan zincirler arası işlemler için desteğin eklenmesiydi. Yükseltme haberi, AAVE‘de bir yenilgi serisinin kırılmasına ve dört ayın en düşük seviyesinden toparlanmasına yardımcı oldu. Token o zamandan beri yükseliş trendinde işlem görüyor.

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, kısa süre önce DeFi platformlarına erişim için zincirler arası protokolüne destek ekledi. DeFi’ye kilitlenen toplam değer de bu yılki en düşük seviyelerden yükseldi ve şu anda 173 milyar dolarlık iki ayın en yüksek seviyelerinde. TVL’nin en büyük platformu, 20 milyar doları aşan varlıklarıyla Curve’dir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin