Shiba Inu Şubat’ta yüzde 15’lik artışa göz dikti! Başarabilecek mi?
Shiba Inu Şubat’ta yüzde 15’lik artışa göz dikti! Başarabilecek mi?

Shiba Inu, Şubat’ta yüzde 15’lik artışa göz dikti! Başarabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uzmanlar, Shiba Inu’nun 2022’de 1 dolara ulaşmasının imkansıza yakın olduğunu söylüyor.

“Her köpeğin bir günü vardır.” derler. Ama Shiba Inu için tüm yıl böyle geçti. Evet, geçen yıl %2.500.000’lik büyük bir fiyat artışı kaydettikten sonra SHIB, piyasanın gözdesi oldu.

Shiba, konumunu uzun süre korumayı başaramasa da 2021’de birçok milyoner yarattı. Neyse ki 2022, Dogecoin’in rakibine de parlak bir ışık tutuyor. Kripto para biriminin Şubat ayının sonundan önce %15 fiyat artışı alması bekleniyor ve bu da önümüzdeki ay bir fiyat rallisi yaratabilir.

2021 boyunca, Shiba Inu birçok yeni yatırımcı edinmeyi başardı ve bazılarını da Dogecoin’den çaldı. Kısa bir süre içinde fiyatından beş ondalık sıfır atıldı. Bu, SHIB yatırımcılarının kripto para biriminin bu yıl ve ileride nereye gideceğini düşünmesini sağladı.

Bazıları Shiba Inu fiyatının 2022’de 1 dolara ulaşabileceğini söylese de, aslında bunun gerçekleşmesi pek olası değil. Mevcut fiyatından, SHIB’nin direnç seviyesine ulaşması için sadece %4.700.000 kazanması gerekiyor, ancak bunu yaparsa, küresel ekonomide büyük bir devrim olacak.

Shiba Inu’nun arzı son derece geçersiz. Dolaşımda 549 trilyon token var. Bir SHIB tokeninin değeri 1 dolaraulaşırsa, piyasa değeri toplam 549 trilyon dolara ulaşacaktır. Şu anda tüm kripto para piyasasının mevcut piyasa değerinin yaklaşık 200 katı. Bu nedenle, Shiba’nın bu boyuta ulaşması bir kurgu meselesi olabilir. Bununla birlikte, devam eden kripto krizine rağmen Shiba fiyatının hala ılımlı bir değeri korumayı başardığı gerçeğini inkar edemeyiz.

Shiba Inu’nun Şubat rallisini tetikleyecek faktörler

Shiba Inu’nun Şubat ayının ilk haftasında %50 fiyat artışı yaşamasına yardımcı olan en son senaryo, bir fast food zincirinde ödeme yöntemi olarak kabul edilmesiydi. Öte yandan, SHIB’nin metaverse’e girmesiyle ilgili spekülasyonlar da bir etki yarattı. Ancak Shiba, fiyat grafiğinde düz bir çizgi çizmiyor. Değeri ileri geri sallanmaya devam ediyor. Geçen Ekim ayında rekor bir seviyeye ulaştıktan sonra, SHIB’in fiyatı büyük ölçüde düştü. Bu nedenle Shiba Inu’yu derinden anlamak için fiyat dalgalanmalarına bakmalıyız.

Shiba Inu, ilk memecoin Dogecoin’in başarısından sonra 2020’de piyasaya sürüldü. DOGE’ye benzer şekilde SHIB de kuruluşundan sonra uzun bir süre düşük bir profildeydi. Kripto para birimi, %2.405’lik bir artış yaşadıktan sonra yalnızca Mayıs 2021’de ana akım haline geldi. Heyecan, Tesla’nın CEO’su ve bir SHIB meraklısı olan Elon Musk tarafından tetiklendi. Bunu takiben, birçok ünlü ve tanıdık kişi memecoin’e ilgi göstermeye başladı.

Ekim ayına doğru, Shiba Inu büyük bir önem kazanmaya başladı. Change.org’da “SHIB’i kabul et Robinhood” konulu bir dilekçe 300 binden fazla imza topladı. Bununla birlikte, yatırımcılar arasındaki NFT süreci ve FOMO (Kaybetme Korkusu) büyük bir fiyat rallisini tetikledi. Tüm bu gelişmeler sonunda Shiba Inu’nun en iyi 10 kripto para listesine girmesine neden oldu ve dikkat çekici bir şekilde SHIB, Dogecoin’i ezmiş oldu.

SHIB’in büyümesi için Metaverse ve NFT’ler neden önemli?

Metaverse ve NFT’ler, teknoloji ve Blockchain meraklıları arasında son zamanlarda trend olan konulardır. Bu nedenle, sadece Shiba değil, yıkıcı ekosistemdeki her kripto para biriminin varlığı ve büyümesi için önemlidir.

Dikkat çekici bir şekilde Shiba Inu, 2022’de planlanan ‘Shiberse’ lansmanı ile metaverse alanına gireceğini duyurdu. Öte yandan, 10.000 dijitalleştirilmiş “sevimli yaratığı” satışa çıkardı.

Shiba Inu nereye gidiyor?

Bu haberin yazıldığı sırada Shiba’nın değeri 0,00002183 dolar ve piyasa değeri 11,99 milyar dolar. Ekim sonundaki zirveden bu yana, SHIB değerinin %75’inden fazlasını kaybetti ve diğer kripto para birimleri de keskin bir şekilde düştü. 1 dolar radarın dışında olsa da, Shiba Inu 2022’de etkileyici bir büyüme kaydedebilir.

CryptoPredictions.com’a göre Shiba Inu’nun önceki seviyelerine dönmesi bekleniyor. Tahmin, SHIB’nin 2022’nin ilk çeyreğinde 0,000084 dolara ulaşacağı ve 2022’nin üçüncü çeyreğine kadar 0,000088 dolarayükselmeye devam edeceğini yönünde

analyticsinsight


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin