Bu iki altcoin'den toparlanma sinyalleri geliyor!
Bu iki altcoin'den toparlanma sinyalleri geliyor!

Bu iki altcoin’den toparlanma sinyalleri geliyor! Alım fırsatı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra ve Cardano, Çarşamba günü büyük kripto para birimlerindeki kazanımlara öncülük ederek 24 saat içinde yüzde 16’ya kadar yükseldi.

LUNA’nın %16’lık artışı, Terra ekosisteminin büyümesini destekleyen kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olan Singapur merkezli Luna Foundation Guard’ın (LFG), LUNA’yı birkaç etkili kripto fonuna ve yatırımcısına satarak 1 milyar dolar topladığını duyurmasıyla desteklendi.

Kripto çevrelerinde bugüne kadarki en büyüklerden biri olan finansman turu, Terra ekosisteminde algoritmik tabanlı bir stabilcoin olan UST için Bitcoin cinsinden bir döviz rezervi oluşturmaya yönelik olacak.

LUNA, Salı günkü yükselişin ardından 58 dolar seviyesinde dirence ulaştı. Fiyatlar 58 doların üzerinde kalırsa 60 dolar seviyesine çıkabilir, ancak reddetme geçen haftadan 48 dolar seviyesine geri dönüş anlamına gelebilir.

Luna

ADA, hafta sonu 0,81 dolar seviyesine bir satışın ardından Çarşamba sabahı 0,90 dolar seviyesini toparladı. Mevcut seviyelerde ani bir direnç yok, bu da mevcut satın alma faaliyeti devam ederse fiyatların 1 dolarseviyesine hareket edebileceğini gösteriyor. ADA, Ocak ayının son haftalarında tuttuğu bir seviye olan 1 dolarlık desteğin geçen hafta altına düştü.

ADA

Küresel piyasalar ve savaş

Küresel piyasalar Rusya-Ukrayna gerilimlerinin makroekonomik etkilerine, enflasyona ve ABD Merkez Bankası politikalarına tepki gösterdiğinden, kripto piyasası değeri geçen hafta 2 trilyon dolardan 1,7 trilyon dolara düştü. S&P 500, bu haftanın başlangıcından bu yana iki günlüğüne düştü ve şimdi 2022’nin başındaki en yüksek seviyelerinden %10’dan fazla düştü.

Salı gecesi ABD, Rusya’ya yaptırım uyguladı. Başkan Joe Biden, ülkenin “Rusya hükümetini Batı finansmanından kestiğini” ve Rusya “saldırganlığını sürdürürse” daha sert adımlar atmakla tehdit ettiğini söyledi.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin