SEC baş ekonomisti yardımcısı Coinbase'e başkan yardımcısı oldu
SEC baş ekonomisti yardımcısı Coinbase'e başkan yardımcısı oldu

SEC’den kripto dünyasına kritik atama! Neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Coinbase, Scott Bauguess’i küresel düzenleyici politikadan sorumlu yeni başkan yardımcısı olarak kadrosuna ekledi. Ekonomi ve işletme yönetimindeki önemli geçmişiyle Bauguess, Coinbase’in düzenleyicilerle etkileşim stratejisini koordine edecek. Bauguess, Coinbase’e katılmadan önce ABD SEC’de 10 yıldan fazla zaman geçirdi. Son rolü müdür yardımcısı ve baş ekonomist yardımcısıydı.

Bauguess’in Twitter hesabında paylaşılan resmi duyuruya göre, 14 Şubat 2022’den itibaren, küresel düzenleyici politikasını koordine etmek için Coinbase’e başkan yardımcısı olarak katılıyor.

Bay Bauguess, bu görevde, dünya çapında dijital varlıklar için daha iyi bir yasal rejim oluşturmak için düzenleyicilerle birlikte çalışacağını da sözlerine ekledi.

Ayrıca, SEC’in Ekonomik ve Risk Analizi Bölümü’nün (DERA) direktör vekiliydi. Düzenleyici için çalışmanın yanı sıra, Texas Üniversitesi’ndeki McCombs Business School’da finansal piyasa düzenlemeleri direktörü olarak görev yapıyor.

Coinbase en iyisini işe alıyor

Bauguess, “politika” ekibi için işe aldığını açıkladı. Coinbase’in resmi açık pozisyonlar listesine göre, borsa, diğerlerinin yanı sıra Hindistan’da bir uluslararası politika direktörü arıyor.

Ocak ayında Coinbase, Thaya Knight’ı sermaye piyasası düzenleme işlerinden sorumlu kıdemli kamu politikası yöneticisi olarak ekledi. Bayan Knight, SEC’de komisyon üyelerinden birinin danışmanı olarak çalıştı.

Coinbase, hem Web2 devlerinden hem de düzenleyici profesyonelleri işe alıyor. Bu ayın başlarında, Netflix ve Disney’den Brian Rocha, içerik stratejisi başkanı olarak borsaya katıldı.

Ayrıca 2021 yılının 4. çeyreğinde, Coinbase’in DeFi stratejisinin baş tasarımcısı olarak Facebook’ta Sosyal Haberler ve Yerel Haberlerden sorumlu Shalin Pei’yi işe aldı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin