featured

Ripple Yatırımcıları %4,000 Kazandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Haber başlığını biraz örneklendirmek gerekirse, herhangi bir yere yapmış olduğunuz 10bin TL’lik yatırımın, bir yılda 400,000TL olması demek. Ripple (XRP), bu yıl kaydettiği büyüme sayesinde, yatırımcılarına tam %4,000 oranında kazandırdı.

San Francisco merkezli dijital para Ripple, 2017 yılının ikinci çeyreğinde 11 milyar dolar değerinde işlem kaydetti. 25 yeni borsada yer alıyordu.

XRP, önceki çeyreğe göre% 1,159 ve yıllık% 3,977 artışla 0.263 $ seviyesini gördü. Şu anda 30 borsada listeleniyor.

Beş yaşındaki şirketin para birimi, piyasa hacmine göre Bitcoin ve Ethereum’dan sonra üçüncü sırada yer alıyor.

Ethereum ve Bitcoin’den farklı olarak XRP, büyük ölçüde Ripple’a aittir. Şirket, Mayıs ayında para biriminin satışını yapmak için planlar yaptı ve Ripple’nin XRP pazarlama müdürü Miguel Vias, bu açıklamanın ikinci çeyreğe olan ilgiyi artırmaya vesile olduğunu söyledi.

“XRP ile ilgili olarak, inanılmaz derecede uluslararası ödemelere odaklandık, muhtemelen varlıkla yapmaya çalıştığımız şeyle ilgili net kullanım örneği olan tek dijital varlıktır” dedi.

Vias, gelecekte buna benzer duyuruların olacağını ima etti.



Vias CNBC’ye verdiği demeçte;

“Büyüme ve sosyal hizmetlerle ilgili olarak, listeler için kripto para borsaları ile ortaklık kurmaya devam edeceğiz ve daha da önemlisi … gerçekten de ödemelerle ilgili ve bu çeyrekte ödemelerdeki ortaklığımız açısından çok ilginç gelişmeler göreceksiniz” dedi. 

Kriptokrasi pazarındaki oynaklığa ve bazı analistlerin bitcoin yelpazesinde potansiyel bir bölünme hakkında endişelerini dile getiren Vias, hem Ripple hem de rakipleri için geleceği konusunda iyimser olduğunu söyledi.

“Gördüğümüz şey, gerçekten birçok kurum tarafından geniş bir şekilde dijital paraların benimsenmesidir. [Bank of England] gibi bir vatandaşa sahip olduğunuzda, bizimle birlikte bir [konsept belgesi] yaptınız, ayrıca Japonya Bankası çıkıyor ve Bunu bir noktada yasal ihale olarak görüyoruz – söz konusu gelişmeleri gördüğünüzde doğru yolda olduğumuzu hissediyorsunuz, kurlar artmaya devam edecek ” diye ekledi.

XRP, Ocak ayında 0,0065$, Mayıs ayında 0,43$ (en üst kur seviyesi) şu an ise 0,19$ kurundan işlem görmektedir.


http://www.kriptoparahaber.com/ripple-coin-dikkatleri-uzerine-cekiyor/






http://www.kriptoparahaber.com/turkiye-bitcoin-ethereum-ripple-gibi-odeme-kanallarini-yasakliyor-mu/


http://www.kriptoparahaber.com/ripple-bitcoinden-daha-guvenli-olacak/


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin