featured

Dash Coin, Sonunda Apple’dan Onay Aldı Ve Fiyatı Artıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dash kullanıcıları son bir kaç gün içinde bir fiyat artışı fark etmiş olabilir. Buna pek çok katkıda bulunan faktör var, belki de en büyüklerinden biri, Apple’ın nihayet Dash’i resmi bir dijital para birimi olarak onaylaması. Dash Core geliştiricileri için büyük bir zafer ve önümüzdeki haftalarda Dash fiyatını 200 $ ‘a çıkartabilecek bir zafer.

Apple, sonunda Dash’ı bir dijital para birimi olarak onayladı

Dash Core geliştiricileri, ”Apple’ın onayladığı cüzdanını elde etmek kolay değildi” Teknoloji devi, 2016 yılının Ağustos ayından bu yana Dash ile ilgili olan iOS uygulamasını resmen reddetti. Bu karar, piyasa değeri zamanla büyümeye devam etse bile, Dash’ın genel olarak büyümesini engelledi. Şu an 190$ kurundan işlem gören Dash’ın piyasa değeri 1.4 Milyar doların üzerinde.

Dash Core geliştiricileri, Apple’ı fikrini değiştirmeye ikna etmek için çok çaba sarfettiler . Teknoloji devi anlaşılır bir şekilde kullanıcıları herhangi bir zarar görmesini istemiyordu. Çünkü, kullanıcıları risk altına sokan bu karar öncesinde Apple ekibi tarafından birkaç kötü niyetli ve denetlenmemiş Dash cüzdanı başvurusu onaylanmıştı. Şikayetlerin sayısını göz önüne alarak, teknoloji devi büyük bir harekete geçmek zorunda kaldı. Dash’la ilgili uygulamalar için başvuruyu reddetmek sert bir karar, ancak o zaman çok mantıklıydı.

Dash Core geliştiricileri neredeyse tam bir yıldır çaba sarfediyordu. Apple, son olarak red kararı verince sanki tüm umutlar kesilmişdi.  Şirket son birkaç aydır Dash ile ilgili birden fazla başvuruyu reddetti. Artık bu kararlar nihayet tersine döndüğünden, Apple App Store’da herhangi bir Dash uygulaması yer alabilir.



Dash Core CEO’su Ryan Taylor itiraz sürecini şöyle anlattı:

“Apple’ın Dash’in durumunu yeniden düşünmesini istedik çünkü devam eden büyüme ve yenilik konusunda etkileyici bir hikayeye sahibiz. Dash’ın zaten diğer seçeneklere kıyasla çok daha üstün bir dijital para birimi olduğuna ve önümüzdeki yıl aşamalı olarak evrimleşen Evolution sürümümüzün ilerlemeye devam edeceğine inanıyoruz; kullanıcı deneyimlerimiz ileriye dönük olarak daha da farklılaşacak. Ayrıca, kullanıcılarımızın taleplerini karşılamak istiyoruz ve Apple ürünleri hakkındaki destek, kullanıcılarımızın isteklerinin en üstünde yer almaktadır. Kısaca, kullanıcılarımızın öncelikleri önceliklerimizdir. Apple’ın, Dash’ın kendi platformlarında onaylanan birkaç dijital para biriminden biri olmaya layık olduğuna karar vermesinden daha memnun olamadık. Her iki taraf da son kullanıcı deneyimini optimize etmeye ve ilgili ürünlerimizi kullanmaktan zevk duymaya odaklandığından, kullanıcı tabanımızda çok fazla örtüşme var. “

Artık Dash iOS Cüzdanı Apple tarafından onaylandı, Dash Core geliştiricileri geleceğe bakabilirler. Herkese açık olduğundan cüzdan içine büyük yatırımlar yapmayı planlıyorlar. Bu cüzdan, ödemeleri gerçek zamanlı olarak tamamlamak için InstantSend (anında gönderme) özelliğini sağlar. Ufukta daha fazla özellik ve m-cüzdan iyileştirmesi var ve gelecekteki iOS uygulamalarının sürümlerinde yer alacak. Bu, Dash Core ekibi ve bu dijital para biriminin tüm taraftarları için çok olumlu bir haber.

Bu haberle birlikte, Dash fiyatı da pozitif etkilendi . Şimdilik, Dash 194 Dolar değerinde ve bu, son 24 saat içinde % 6.56 artış anlamına gelmektedir. Onaylanmış bir Apple cüzdan, Dash fiyatının zamanla 200 $ ‘a yükselmesini sağlayabilir. Bithumb şu anda işlem hacminde lider, o’nu Poloniex takip ediyor.

Kaynak: themerkle


http://www.kriptoparahaber.com/bitcoin-temmuz-ayinda-haftalik-bazda-yeni-rekorunu-kirdi/






http://www.kriptoparahaber.com/mercedes-benz-markasinin-sahibi-daimler-ag-blockchaini-ethereum-ile-test-ediyor/


http://www.kriptoparahaber.com/dunya-borsalari-1-agustosla-ilgili-bildiriler-yayinladi/

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin