Ripple ortaklarından dev adım – işte ayrıntılar
Ripple ortaklarından dev adım – işte ayrıntılar

Ripple ortaklarından dev adım – işte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – RippleNet üzerinde çalışan iki finansal kuruluş, Brezilya’daki KOBİ’ler için düşük maliyetli ödemeler sağlamak üzere bir ortaklıkta güçlerini birleştirdi

IBS Intelligence, RippleNet istemcisi MoneyNetint’in (Birleşik Krallık’taki KOBİ’ler için ödeme sağlayıcısı) ve RippleNet Cloud üzerinde çalışan Sao Paolo merkezli Banco Rendimento’nun ortaklıklarını duyurduğunu bildirdi.

İki şirket, KOBİ’ler (küçük ve orta ölçekli işletmeler) için normal sınır ötesi ödemelerden çok daha ucuz olacak bir ödeme hizmeti kurmayı planlıyor.

RippleNet Brezilya’ya açılıyor

Brezilya, MoneyNetint tarafından büyük bir pazar fırsatı ve ödeme şirketleri tarafından henüz tam olarak araştırılmamış bir pazar olarak görülüyor.

Şirket şimdi Ripple üzerinde de çalışan yerel Banco Rendimento ile bir ortaklık anlaşması yaparak bu bölgeye doğru genişliyor.

Her iki şirket de başlangıçta KOBİ’lere hizmet veriyor. Artık Brezilya’daki herhangi bir şirket veya birey, normal sağlayıcılardan çok daha ucuza ödeme yapabilir.

Yüksek ödeme maliyetleri konusu, büyük işlem hacmine sahip büyük şirketleri rahatsız etmiyor; bankalar zaten onlara ucuz komisyon ücretleri ve döviz kurları veriyor, ancak bu KOBİ’ler için geçerli değil.

MoneyNetint CEO’su Yishay Trif’e göre MoneyNetint, Banco Rendimento ile güçlerini birleştirdikten sonra, küçük işletmeler bu alanda benzer şartlarda büyüklerle rekabet edebiliyor.

Yeni KOBİ ödemeleri hizmetinin ayrıntıları

Ripple müşterilerinin birliği tarafından sağlanan ödeme hizmeti, Brezilya merkez bankasının katılımıyla oluşturulan gerçek zamanlı ödemeler için bir sistem olan PIX ile tamamen uyumludur.

Yeni hizmeti kullanarak, herhangi bir kişi veya işletme anında ülkenin herhangi bir noktasına ucuza para gönderebilecek.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin