Japonya’nın öncü şirketi Bitcoin madenciliği havuzunu halka açıyor
Japonya’nın öncü şirketi Bitcoin madenciliği havuzunu halka açıyor

Japonya’nın öncü şirketi Bitcoin madenciliği havuzunu halka açıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Japon SBI Holdings’in yüzde yüz iştiraki olan SBI Crypto, bitcoin madenciliği havuzunu halka açtı.

Ne anlama geliyor

Hareket, bitcoin ve diğer kripto para birimlerini çıkarmak isteyen kurumların ve bireylerin SBI Crypto Pool hizmetine katılabileceği anlamına geliyor.

SBI Crypto, Ağustos 2017’den bu yana kendi kendine madencilik yapan bitcoin, bitcoin cash ve bitcoin SV’den oluşan bir havuz. Bitcoin madencilik havuzu şu anda on birinci sırada yer alıyor.

SBI Crypto, havuz hizmetinin bir kısmının, veri merkezi yönetim hizmetlerini tamamlamak için ortağı Northern Data AG ile geliştirildiğini söyledi. SBI, stratejik hissedarı haline gelerek ilk olarak geçtiğimiz Temmuz ayında Northern Data ile ortaklık kurdu.

SBI havuzu, Digital Currency Group’un Foundry’sinden sonra halka açılan ikinci tanınmış havuz gibi görünüyor. Havuzunu özel beta modunda aylarca çalıştırdıktan sonra, Foundry geçen hafta kamu hizmetini açtı.

Bitcoin madencileri, kripto para biriminin son rallisi göz önüne alındığında milyonlarca dolar gelir elde ediyor. The Block tarafından derlenen verilere göre, Bitcoin madencileri Şubat ayında 1.36 milyar dolar ile tüm zamanların en yüksek gelirini elde etti. Bu ay şimdiye kadar gelirleri yaklaşık 1 milyar dolar oldu.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin