Joe Biden'ın 1,9 trilyon dolarlık rekor teşvik planı Bitcoin fiyatını nasıl etkileyecek?
Joe Biden'ın 1,9 trilyon dolarlık rekor teşvik planı Bitcoin fiyatını nasıl etkileyecek?

Resmi olmayan sonuçlara göre yeni ABD Başkanı Joe Biden: Kripto para sektörü için iyi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Resmi olmayan sonuçlara göre ve ABD medyasından gelen bilgiler ışığında, yeni ABD Başkanı Joe Biden seçildi. Blockchain Derneği yöneticisi ve HODLpac’in yönetim kurulu üyesi Kristin Smity, yeni yönetimin kripto endüstrisi ve Bitcoin üzerinde nasıl bir etkiye sahip olacağı konusunda yorumlarını paylaştı.

Joe Biden kripto para sektörü için iyi olabilir

Laura Shin ile Unconfirmed programında bir araya gelen Smith, özellikle Cumhuriyetçi bir senato ile Biden yönetimine yönelik iyimserliğini ifade etti.

Biden yönetiminin bir Cumhuriyet senatosuyla birleşimini düşünüyorum. Bu gerçekten kripto için çok iyi, ve bunun birkaç nedeni var.

Smith, Trump yönetiminin faydaları olmasına rağmen, olası Biden yönetiminin kripto lobicileri ve destekçileri için oldukça iyi olabileceğini belirtiyor.

Önemli düzenleyiciler var

Biden yönetimine baktığımızda, SEC (Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu), CFTC (Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu) ve OCC’de (Denetim Bürosu) kilit pozisyonlarda kripto eğitimli düzenleyiciler var. Biden bu insanların kim olduğunu seçmede önemli bir rol oynayacak.

Demokratların senatoyu alması durumunda vaziyet çok daha ılımlı olacak. Demokrat kontrolündeki bir senato altında, ilericilerin bu insanların kim olduğu konusunda biraz daha fazla söz hakkı var ancak senato bankacılık komitesi Pat Toomey tarafından kontrol edilirse ve Mitch McConnell Senato katını yönetirse, bu adamlar birisini onaylayacaktır.

Bunun kripto için iyi olduğunu düşünüyorum çünkü Demokratlardan aldığımız destek, iş dünyasına ve özel sektör yeniliklerine biraz daha açık olanlardan geliyor ve bence bu aslında kazanan bir kombinasyon ve bu önemli alanlarda bazı harika düzenleyiciler edinme potansiyeli var.

Peki sizce Joe Biden kripto para sektörüne ne getirebilir? Yorumlarda bizimle paylaşın.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin