Bitcoin fiyatı 15.200 dolara geriledi: Düşüş sürecek mi?
Bitcoin fiyatı 15.200 dolara geriledi: Düşüş sürecek mi?

Bitcoin fiyatı 15.200 dolara geriledi: Düşüş sürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve kripto piyasası son ivmesini sürdürmek için mücadele ediyor. Ethereum 450 doların üzerinde kalırken BTC 16.000 doları kırmaya çalışıyor. Eğilim açıkça alıcıların lehine işliyor ve yoğun bir satış olana kadar, 15.200 dolarlık düzeltme sadece geçici bir düşüş gibi görünüyor.

Bitcoin yükselişine devam etmeden önce 12.000 dolara inebilir

Bir trader, kripto para birimi daha dik bir düşüş düşmeden önce 16.000 ila 17.000 dolara doğru yükselmesini beklediğini belirtti. Ancak trader’ın iddiasına göre bunu 12.000 dolara doğru bir hareket izleyecek.

Bitcoin, şu anki fiyatı olan 15.200 dolarda %1,50 düşüşle işlem görüyor. Gelinen nokta 16.000 dolarlık zirve seviyesinden kayda değer bir düşüşe işaret ediyor ancak satış baskısı oldukça hafifledi.

Ayılar kripto parayı 15.000 doların altına inmeye zorlamazsa, bu düşüşün ardından büyük bir yükselişin gelmesi ve muhtemelen 16.000 doların üzerindeki yeni yıllık zirveye doğru ilerlemesi gibi güçlü bir olasılık var.

Credible Crypto: “Sonraki hedef 17.000 dolar.”

Credible Crypto isimli tanınmış trader, Bitcoin’in fiyat hareketine ilişkin düşüncelerini paylaşırken, kısa vadede 12.000 dolara doğru bir hareket gözlemlenebileceğini açıkladı. Kendisi bu hamle gerçekleşmeden önce, BTC’nin önce 17.000 dolara yükselmesini bekliyor.

Burada BTC alıyorsanız (long), muhtemelen 10.000’de başlayan bir ivmenin son ucunu satın alıyorsunuz. Şu an sadece BTC’de short arıyorum.

Önümüzdeki birkaç gün, Bitcoin’in orta vadeli görünümüne dair içgörüler sağlayacaktır zira herhangi bir olumsuzluk kripto para biriminin teknik görünümüne darbe vurabilir.

Bu arada Ethereum’da günlük aktif adres sayısı artışta. ETH’nin 500 doların üstüne çıkma ihtimali tartışılıyor. Ayrıntılar buradaki yazımızda.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin