NFT pazar yeri OpenSea, rekor seviyede ETH yakımı gerçekleştirdi
NFT pazar yeri OpenSea, rekor seviyede ETH yakımı gerçekleştirdi

Popüler NFT pazarından yeni rekor geldi! OpenSea adeta şov yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler NFT pazarı OpenSea, tüm zamanlar satış hacmi verisinde 10 milyar doları aşmayı başardı. Popüler platform yeni bir dönüm noktasına ulaştı.

OpenSea toplam satış hacmi 10 milyar doları geçti

Analitik platformu DappRadar’dan alınan verilere göre, OpenSea’nin toplam satış hacmi şu anda rakiplerinin kilometrelerce önünde, 10,33 milyar dolar seviyesinde bulunuyor.

NFT faaliyetleri için ana merkez statüsünde faaliyet gösteren OpenSea için bu dönüm noktası, oldukça ses getiren bir başarı olarak kayıtlara geçmiş durumda. Geçen ay DappRadar, OpenSea’nin artan popülaritesini doğrulayan ve geniş bir farkla en popüler NFT pazarı olduğunu öne süren bir rapor yayına sürmüştü.

OpenSea’nin bireysel varlık fiyatı ortalaması alanında en yüksek olmasa da, hacim bakımından OpenSea’nin bir rakibi yok. Ayrıca ortalama 58.924 Ether ile ETH yakım sıralamasında da zirvede yer alıyor.

Tüm hacmin üçte ikisi, 3 platformda toplanıyor

Analitik platformu, toplam NFT hacminin üçte ikisinden fazlasının ilk üç pazar yeri (OpenSea, Rarible ve SuperRare) tarafından işlendiğini kaydetti.

OpenSea’nin başarısı ve NFT piyasasının hızlı yükselişi birçok yatırımcıyı kendine çekmeyi sürdürüyor. OpenSea kısa süre önce (mevcut hakimiyet döneminin başlamasından önce) Mart 2021’de a16z liderliğindeki 23 milyon dolarlık A Serisi finansman turunu tamamladı. Platform daha önce de işlem hacimlerinde önemli bir büyüme yaşamıştı.

2021’in başından beri OpenSea’nin tüm verileri istikrarlı bir şekilde artıyor. Ağustos 2021’de aylık 1,5 milyar doların üzerinde işlem hacmi kaydeden pazaryerinde işlem hacminin büyük kısmı 2021’in ikinci yarısında geldi.

btcpeers


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin