Dev bankanın yöneticisinden çarpıcı Bitcoin ve kripto para yorumu!
Dev bankanın yöneticisinden çarpıcı Bitcoin ve kripto para yorumu!

Dev bankanın yöneticisinden çarpıcı Bitcoin ve kripto para yorumu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bank of America’nın baş işletme görevlisinden Bitcoin ile ilgili bazı açıklamalar geldi. Tanınmış yönetici, Bitcoin’in (BTC) bir değer varlığı deposu olabileceği fikrine açık olduğunu bildirdi.

“Bitcoin ve kripto paralara karşı değilim”

Perşembe günü kripto analiz firması Chainalysis tarafından düzenlenen bir konferansta BofA görevlisi Tom Montag, kriptoyu bankacılık sektörü için bir tehdit olarak görmediğini söyledi.

“Bunu kesinlikle rekabet olarak görmüyorum. Ben onu sadece başka bir varlık sınıfı olarak görüyorum. Ve insanlar kriptoyu her türlü farklı nedenden dolayı seviyor.”

Yönetici ayrıca stabilcoin kavramını tam olarak anlamadığını ve her birinin gerçekten bir dolar tarafından desteklenip desteklenmediğini merak ettiğini söyledi. Ancak şimdi potansiyel olarak bir değer deposu olan BTC’ye açık olduğunu da sözlerine ekledi.

“Bunun küresel bir değer deposu olarak nasıl bir değere sahip olabileceğini düşünüyorum. İstikrarlı bir para birimine sahip olmaya alışmışken, bir Amerikalı olarak bunun önemini anlamak zor.”

Blockchain teknolojisine ayrı bir parantez açtı

Geçen ay Bank of America, Blockchain ve dijital varlık alanından gelen yeni bir potansiyel patlama olarak gördüklerini detaylandıran bir araştırma yayınladı. Finans devi, gelişmekte olan endüstrinin yalnızca 30 yıllık bir ana akım benimseme sürecinin ilk aşamalarında olduğunu öne sürdü.

“Dönüştürücü bir niteliğe sahip olan Blockchain teknolojisinin, dijital varlıkların ve henüz oluşturulmamış binlerce merkezsiz uygulamanın potansiyel olarak nasıl olabileceğinin ucu bucağı yok.

Mevcut pazar yapısında hızlı değişiklikler bekliyoruz. Yeni kullanım durumları keşfedilecektir.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin