Oxford ile Cambridge arasındaki efsane rekabet kripto para sektörüne taşındı
Oxford ile Cambridge arasındaki efsane rekabet kripto para sektörüne taşındı

Oxford ile Cambridge arasındaki efsane rekabet kripto para sektörüne taşındı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Birleşik Krallık’ın Oxford ve Cambridge üniversitelerinden öğrenciler arasındaki rekabet, kripto para sektörüne de sıçradı.

Oxford ve Cambridge rekabeti 13. yüzyıla dayanıyor

Üniversitelerin rekabet geçmişi yüzyıllar öncesine, belki de 1209 yılına kadar uzanıyor. Cambridge kayıtlarına göre, bir grup Oxford bilgini 1209 senesinde kasaba halkından kaçıp Cambridge’e yerleşerek kendi üniversitelerini kurmuştu. O zamandan beri üniversiteler, Thames Nehri’nde her yıl yapılan tekne yarışı gibi ateşli ama dostça bir rekabet sürdürüyor.

Bu üniversiteler şimdi ğrencilerin kripto varlık ticaretinde rekabet etmesini sağlayan algoritmik bir ticaret yarışması başlatıyor.

Üniversiteler arasında kripto para trade yarışması başlıyor

Londra merkezli dijital varlık analiz platformu APEX: E3 tarafından başlatılacak yarışma; Coinbase, FTX, SIX Digital Exchange, LMAX Digital ve ConsenSys Mesh dahil olmak üzere bir dizi borsa ve blok zinciri işletmesi tarafından desteklenecek.

Katılan Matematik ve Bilgisayar Bilimleri Bölümü öğrencileri 16 Kasım’da bir takım kurdu ​​ve platformun operatörü basın açıklamasında, yarışmanın Aralık 2020’de sona ermesinin planlandığını söyledi.

Sonuçlar Yatırımın Geri Dönüşü, Ticaret Stratejisi ve Teknik Algo Tasarımı kategorilerine göre değerlendirecek bir endüstri jürisi paneli tarafından puanlanacak. Yarışmanın bir parçası olarak, her takıma başlangıç ​​sermayesi, teknik destek ve ticaret danışmanlığı sağlanacak. Kazanan takım ek olarak kripto temalı bir ödül de alacak: Başlangıç ​​sermayelerini ve alım satımlarından elde ettikleri her türlü getiriyi koruyabilecekler.

Önümüzdeki yıl katılımcı üniversite sayısı artacak

Coinbase Avrupa Operasyonları Başkanı Peter Stillwell konuyla ilgili şunları söyledi:

Dünyanın her yerinden insanların öğrenmenin ve kendilerine meydan okumanın yeni yollarını aradıkları bir zamanda, öğrencilerin dijital varlıkları tanıtmalarına ve eğitmelerine yardımcı olmak, hepimizin heyecan duyduğu bir şey.

BAPEX: E3’ün CEO’su Usman Khan, şirketin Oxford ve Cambridge öğrencilerinden gelen ilk geri bildirimlerle “gerçekten canlandığını” ve 2021’de katılan üniversite sayısını artırmayı dört gözle beklediklerini söyledi. 2019’da kurulan APEX: E3, 5.000’den fazla pazarı takip ediyor ve yaklaşık 20 borsayı destekliyor.

Benzer bir üniversiteler arası kripto ticaret yarışması şu anda Japonya’da da yapılıyor. Yarışmada bir dizi üst düzey ekonomi ve matematik öğrencisi yer alıyor.

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin