Monero ve Uniswap fiyat analizi: XMR ve UNI nereye gidiyor?
Monero ve Uniswap fiyat analizi: XMR ve UNI nereye gidiyor?

Çin’in ulusal Blockchain projesine Polkadot desteği geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çin hükümeti tarafından desteklenen blok zinciri girişimi Blockchain Hizmet Ağı (BSN) başka bir büyük blok zinciri protokolleri grubu için destek sunmaya başladığını duyurdu. Polkadot, Oasis ve Bityaun 30 Kasım’dan itibaren BSN ekosistemine entegre edilecek.

Polkadot nedir?

Polkadot’un blok zinciri protokolü, birden çok özel blok zincirini tek bir birleşik ağa bağlamak için tasarlandı. Polkadot aynı zamanda birden fazla zincir üzerinde çok sayıda işlemin paralel olarak işlenmesini sağlayarak ağ kapasitesine başka bir seviye getiriyor. Oasis, özel ve ölçeklenebilir merkezsiz finans araçları konusunda uzmanlaşırken; Bityuan, Çinli şirketler için bir blockchain çözümleri sağlıyor.

Red Date Technology CEO’su ve BSN Geliştirme Derneği’nin yönetici direktörü Yifan He, Bityuan çerçevesinin Çin’de giderek daha popüler hale geldiğini söyledi:

Bityuan çerçevesi üzerine inşa edilen ticari kullanım durumlarının Çin’de son zamanlarda arttığını görüyorum. Bu entegrasyonla BSN’nin dünya çapındaki geliştiricileri, kurumsal tabanlı ve ticari odaklı dapp’ler oluşturma konusunda heyecanlandıracağına inanıyorum.

BSN ağı üçüncü protokol grubunu da eklemiş oldu

Bu son hamle BSN ağı tarafından desteklenen üçüncü blok zinciri protokolleri grubunu temsil ediyor. 2019’da pilot uygulaması yapılan BSN, Ethereum ve EOS dahil olmak üzere ilk blok zincirini Ağustos 2020’de piyasaya sürdü. Algorand gibi diğer ağlar ise ikinci partinin bir parçası olarak geliyor.

Yeni blok zinciri protokollerinin entegrasyonu, küresel geliştiricilerin BSN’nin küresel halka açık şehir düğümleri ve portalları aracılığıyla belirli bir ağa erişmesine izin veriyor. Geliştiriciler BSN International’da kendi izinli zincirlerini dağıtmak ve yönetmek için resmi web sitesinde bir hesap oluşturmak durumunda.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin