OKEx zorlu dönemi atlattı, kullanıcılarına 1000 dolara kadar ödül dağıtmaya başladı
OKEx zorlu dönemi atlattı, kullanıcılarına 1000 dolara kadar ödül dağıtmaya başladı

OKEx zorlu dönemi atlattı, kullanıcılarına 1000 dolara kadar ödül dağıtmaya başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para borsası OKEx, 16 Ekim’de para çekme işlemlerinin geçici olarak askıya alındığını duyurduğundan beri gündemdeydi. Borsa fonların güvende olmasını sağlamaya devam etse de haberler yine de birçok trader’ı hayal kırıklığına uğratmıştı. Ancak şimdi OKEx, para çekme işlemlerini dondurduktan sonra bile borsada işlem yapmaya devam eden kullanıcılar için bir ödül programı açıkladı.

https://twitter.com/OKEx/status/1331203166050934785

OKEx 1000 dolara kadar ödül dağıtacak

Bu gelişme, OKEx’in 27 Kasım’da veya öncesinde para çekme işlemlerinin yeniden açılacağına dair önceki duyurusunu takip ediyor.

Yeni güncellemeye göre OKEx, para çekme işlemlerinin yeniden açılmasının ardından tazminat ve ödül programlarını başlatmayı planlıyordu ve “topluluğumuza minnettarlığımızı ve güvenleri için sadık kullanıcılara teşekkürlerimizi” ifade etme yolları olduğunu söyledi.

Söz konusu tazminat planı, borsada varlıkları 10.000 doları aşan kullanıcıların, para çekme işlemlerinin duraklatıldığı dönemde işlem gördükleri hacme bağlı olarak 100 ila 1.000 ABD doları arasında bir komisyon indirim kartı ile ödüllendirilmesine olanak tanıyacak.  Borsa, kullanıcıların destek ve güveninin “tüm platformların uzun vadeli sürdürülebilirliği için çok önemli” olduğunu açıkladı.

Kötü günler geride kaldı

Diğer kullanıcılar, mevduat sahipleri ve sahipleriyle ilgili olarak OKEx, vadeli işlemlerden elde ettiği toplam gelirin %20’sini bir “teşvik fonuna” koyacak. Kullanıcılar bu fondan, tuttukları toplam varlığa ve işlem gördükleri miktara bağlı olacak ödüller alacaklar. Buna ek olarak, önümüzdeki birkaç hafta boyunca, OKEx’in “Mutlu Cuma Ödül Programı” kapsamında borsa, kullanıcı tabanını teşvik etmek için tüm vadeli işlemlerin ve kalıcı borsa işlem ücretlerinin bir kısmını toplayacak.

OKEx sadık kullanıcıları ödüllendirmek için yola çıkarken, bu aynı zamanda diğer trader’lar arasında iyi niyet oluşturmak için çok ihtiyaç duyulan bir kampanya olabilir. Özellikle polis tarafından sorgulandığı ve kendisinin de bir süredir işten uzak olduğu bildirilen OKEx’in kurucusu Star Xu hakkında haberler çıktıktan sonra birçok kişi endişelenmeye başlamıştı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin