Binance raporu: 2020’de en çok işlem gören 5 kripto para ve daha fazlası
Binance raporu: 2020’de en çok işlem gören 5 kripto para ve daha fazlası

Bitcoin ticaret hacmi Binance’te tüm zamanlar rekoru kırdı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en popüler kripto para borsası Binance, Bitcoin ticaretinde rekor seviyeye ulaştıklarını açıkladı. Ayrıca BTC vadeli işlemlerinideki açık pozisyonlar da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan yaklaşık 1,1 milyar dolara dokundu.

Bitcoin ticaret hacmi, vadeliler ve açık pozisyonlar peş peşe rekor kırdı

Boğa koşusu devam ederken 18 bin doları rahatlıkla aşan Bitcoin kanadında hem ticaret hacmi hem de vadeli işlemlerin açık pozisyonları bu fiyat ivmesinden yararlanmayı bildi.

The Block’tan alınan verilere göre, kripto günlük işlem hacmi tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi ve Bitcoin’in 2017’nin sonları ile 2018’in başları arasındaki en büyük boğa koşusu sırasında görülen önceki zirveleri aştı. BTC ticaret hacmi son üç yılda, en son bu yılın yazında olmak üzere birkaç artış yaşadı.

Fiyat ATH’sine ramak kaldı

Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesi ile flört ederken, Binance’in Amerikalı kullanıcılarına borsayı terk etmeleri için 14 gün önceden bildirimde bulunma kararı, birçok Binance kullanıcısı BTC’lerini bir kerede çektiği için konsolide ediyor olabilir. Bu da borsadaki işlem hacmindeki en son yükselişe katkıda bulunmuş olabilir.

Ancak bu, genellikle Bitcoin boğa koşusu ile çakışan Bitcoin vadeli işlemlerindeki artışı açıklamıyor.

Bitcoin vadeli işlemleri, esasen bir trader’ı belirli bir miktar BTC’yi belirli bir zamanda ve fiyatta almaya veya satmaya zorlayan anlaşmalardır ve şimdi en yüksek seviyedeler.

Binance vadelilerin dörtte birini elinde tutuyor

Glassnode tarafından yayımlanan verilere göre, Binance üzerinde vadeli işlemler açık pozisyonları şu anda 1,1 milyar doların üzerinde. Dahası, vadeli işlemler açık pozisyonları geçen hafta boyunca yükselişteydi ve yaklaşık 700 milyon dolarlık bir pozisyondan tüm zamanların en yüksek seviyesine düzenli olarak yükseldi.

Yaklaşık 1,1 milyar dolarlık bir paya sahip olan Binance, 4,1 milyar dolar olan Bitcoin vadeli işlemler piyasasının değerinin yaklaşık dörtte birini elinde tutuyor. Bu pazarın diğer önemli payları, her biri 1,1 milyar dolar ve 700 milyon dolarlık pazar tutan ByBit ve BitMEX.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin