featured
Octoin

OctoinCoin kripto para lansmanı, Octoin projesi zafer büyümesini sürdürüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Octoin projesi, kendi OctoinCoin kripto parasını lansman planlarını duyurmaktan memnuniyet duyar! Ağın lansmanı Şubat 2018 başında planlanıyor.

Ekibimiz, pazara sunduğumuz ürünün gerçekten özel olmasını sağlamak için mükemmel bir iş çıkardı. OctoinCoin (OCC), diğer kripto para birimlerinin arka planıyla ayırt edici birçok avantaja sahiptir. OCC’nin dayandığı üç balina: güvenlik, hız ve kolaylıktır.

OCC’nin diğer kripto para birimleri üzerindeki avantajları:

  • PoS Madenciliği – pahalı ekipman kullanmadan madencilik, bunun için cüzdanınızı bakiyesi ile açık tutmaya yeterdir
    Octoin
  • SegWit’in kullanımı, OCC’de blok boyutunun dört kat daha fazla optimizasyonunu sağlar; bu da işlemin hızını büyük ölçüde arttırır.
  • Lightning Network teknolojisi neredeyse komisyonsuz anında bir işlem yapmak için yeni bir fırsattır!
  • OCCode – soğuk depolanması ve koinleri kod yoluyla aktarılması olasılığı, elektronik bir senete benzeyen bir teknoloji. Bu, koinleri alırken cüzdan bile bulunmayan bir kullanıcıya koin aktarmanın kullanışlı ve güvenli bir yöntemidir. Kodu alan ve etkinleştirdikten sonra, kullanıcı, OCCode’nin oluşturulması sırasında belirtilen OCC tutarını bakiyesine doldurur.

Böyle bir işlev çeşitliği ile kendi kripto paramızı başlatmamız, kripto para piyasasındaki liderlik konumlarımızı daha da güçlendirebileceğimizden ve ortaklarımızın sisteme yeni kullanıcılar çekeceğinden eminiz!

90 Long Acre

London

WC2E 9RZ

Projenin detaylarını buradan inceleyebilirsiniz.  Daha fazla bilgi: https://octoin.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin