featured
Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan Kripto para tesbitleri

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı: ”Kripto para işine girenlerle ilgili eğlenceli tespitlerim var”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yapı Kredi Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, Twitter’da paylaştığı bir dizi kendi tesbitleriyle ilgi odağı oldu. Müdür Yardımcısı, Kripto Para sektörüyle ilgili ilk twit’ini pazar günü paylaştı ve ardından devam etti.

”Kripto para işine girenlerle ilgili eğlenceli tespitlerim var”

Bu twit ile başlayan Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, bir dizi twitter yazısı yayınlamaya devam ediyor.

Esprili yaklaşım, kripto paralar için kullanılan ”soğuk depo” yani offline cüzdan tesbiti ile devam ediyor.

Doğru bir tesbit daha geliyor: Bir kripto paraya yatırım yapan kişinin o coin hakkındaki tutumunu, tıpkı fanatik bir taraftara benzetiyor.

İçerik olarak pek doğru olmasa da, bu twit okuyanı oldukça gülümsetiyor :)) Sektördeki balinalar, bu terimlere gayet aşinadır ancak yeni bir katılımcı için oldukça yabancı terimler olduğunu söyleyebiliriz.

Bu twit’e katılmamak elde değil. Günümüzde popülerliği artan kripto para sektörü, beraberinde yetişmiş uzman arayışını getiriyor. Ve ne yazıkki sosyal medyada her gün yeni bir Bitcoin ya da kripto para uzmanı türüyor. Bir kripto para grafiğine bakarak az çok geleceği hakkında tahmin yapılabilir ancak unutulmamalıdırki o kripto paranın teknolojisi, hakkında çıkan haberler ve yaptığı anlaşmalar, asıl değerini belirleyen unsurlardır.

Ve Twitler devam ediyor:

Doğan’ın pazar günü paylaştığı twit dizisi burda sona eriyor ve bu gün son olarak, kripto para piyasalarında yaşanan düzeltmeden dolayı şu twit’i paylaşıyor:

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan’a, tesbitleri ve keyifli paylaşımı için teşekkür ediyoruz 🙂

 

 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin