NBA yıldızlarından ünlü kripto para şirketine milyon dolarlık yatırım!
NBA yıldızlarından ünlü kripto para şirketine milyon dolarlık yatırım!

NBA yıldızlarından ünlü kripto para şirketine milyon dolarlık yatırım!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CryptoKitties üreticisi Dapper Labs, NBA ve Dr. Seuss’un kreasyonlarını içeren lisanslı kripto koleksiyonları da dahil olmak üzere son zamanlarda büyük hamleler yapıyor ve şirket iddialı girişimine devam etmek için önemli bir finansman topladı.

NBA yıldızları CryptoKitties üreticisi Dapper Labs’e 12 milyon dolarlık yatırım getirdi

Bugün şirket birkaç mevcut NBA oyuncusu tarafından yönetilen bir finansman turunda kripto ekosisteminden 12 milyon dolar topladığını açıkladı.

Miami Heat’ten Andre Iguodala, Brooklyn Nets’ten Spencer Dinwiddie ve Garrett Temple, Los Angeles Lakers’tan JaVale McGee ve Orlando Magic’den Aaron Gordon turda yatırımcı olarak seçildi. Şirketin NBA Top Shot kripto koleksiyon deneyimi büyük ilgi gördü.

Turdaki diğer yeni katılımcılar arasında Coinbase Ventures, Distributed Global, A. Capital, Valor Capital Group, Reed Company, Greenfield One, Blockchange Ventures, EONXI Ventures, North Island Ventures, Republic Labs, L1 Digital AG ve Pirata Capital yer alıyor.

Spor dünyası Dapper Labs’e ilgi duyuyor

Ancak tam liste bu değil. Son tura katılan mevcut Dapper Labs yatırımcıları arasında Samsung NEXT, Andreessen Horowitz ve Kültürel Liderlik Fonu, Animoca Brands, AppWorks, Union Square Ventures, Venrock ve Accomplice yer alıyor.

Şirket ayrıca henüz gösterilmemiş olan bir blockchain koleksiyon projesinde Ultimate Fighting Championship (UFC) ile çalışıyor. Dapper Labs için bu yeni yatırım turu çok dikkat çeken bir şey oluşturduklarını ve görünür profesyonel oyuncuları dahil etmenin pratik faydaları olduğunu doğrular nitelikte.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin