Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler
Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler

6 Ağustos Litecoin fiyat analizi: LTC için iki uzmandan nokta atışı tahminler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin fiyatı bugün önce 57,8 dolara düşerken sonrasında 59,7 dolara geldi. Günlük ticaret sırasında ise fiyat aralığı 57,75 dolar ila 59,73 dolar arasındaydı.

Günün ticareti Litecoin için 59,45 dolarlık fiyatla başlarken, bu haberin yazıldığı sırada LTC fiyatı 59,3 dolarda. Trading View analisti Trade Cobra, LTC fiyatının şu anda büyük bir kırılma için test aşamasından geçtiğini öne sürüyor.

Analist: “Litecoin fiyatı 63 dolara yürüyebilir.”

Analist, LTC/USD çifti için bir kama ticaret modelini vurguladı ve burada kripto para biriminin büyük kırılma seviyesini test ederken bir “doji yeşili” geçişi sergilediğini belirtti. Analist teknik analizlerini 1 aylık grafikte çizerken, bu kopuşun kripto para biriminin fiyatı için çok önemli olacağı görüşünde.

Üstel Hareketli Ortalama noktalarının da son iki ay boyunca yeşil olduğunu belirten analist, LTC/USD ticaretinin 60 dolar üzerinde yakalayacağı iyi bir hacmin LTC fiyatı için uzun vadede bir patlamayla sonuçlanabileceğini iddia etti.

Trading View analisti FXCM, LTC fiyatının 63 dolar işaretinin üzerine çıkacağına inanıyor.

1 saatlik grafikte analist, bu ticaretin giriş seviyesini 57,85 dolardan vurguladı ve daha sonra üç tane kâr noktası çizdi. Bunlar 59,74 – 61,43 ve 63,84 dolar. FXCM, kripto para biriminin 6 Ağustos’ta her bir hedefe doğru hareket edeceği görüşünde. Şu an itibarıyla LTC fiyatı bu ticaret fikri için ilk hedefi tutturdu.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin