Milyarder Bill Ackman, NY milletvekillerine kripto konusunda istekte bulundu

Milyarder Bill Ackman, NY milletvekillerine kripto konusunda istekte bulundu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 9 Şubat Çarşamba günü, milyarder yatırımcı Bill Ackman, New York yetkililerinden eyaletteki kripto inovasyonunun önündeki engelleri kaldırmalarını istedi. Milyarder, gelişen dünya ekonomisinin göz önünde bulundurulması gerektiğini düşünüyor. 

New York, şu anda Amerika’daki diğer eyaletlere kıyasla en katı yargı alanlarından birine sahip. Eyalette pek çok konu üzerinde katı kurallar uygulanıyor. Yargının güçlü ve sert olduğu eyaletlerin başında geliyor. Sonuç olarak, kripto ticaret platformlarının çoğu, DeFi protokolleri vb. eyalette faaliyet göstermekten kaçınıyor.

Katı yargı kurallarının olması nedeniyle hem yerel halk hem de şehre gelen insanların endişesi oluyor. Bu endişe kripto endüstri tarafında daha çok yaşanıyor. Ünlü milyarder ise bu durumun düzeltilmesi gerektiğini düşünüyor.

Bill Ackman, kripto üzerindeki engellerin kalkmasını bekliyor 

Pershing Square Capital Management’ın kurucusu Bill Ackman, New York Belediye Başkanı Eric Adams ve Vali Kathy Hochul’a yönelik bir tweet cevabında kripto endüstrisine istinaden “Bunu hemen düzeltelim ve daha fazla New York’lu kaybedemeyiz” açıklamasını yaptı.

Öte yandan New York Belediye Başkanı Eric Adams, kripto dostu olarak biliniyor. New York’lu, geçen yıl Eric Adams’ı New York’un kripto ortamında bir deniz değişikliği getirmeye yardımcı olabilecek Belediye Başkanı olarak seçmişti. Belediye Başkanı, kripto dostu düşünceleri hakkında oldukça yüksek sesle konuşuyor ve ayrıca Bitcoin’i 50.000 doların altında mükemmel bir satın alma fırsatı olarak görüyor. 

Geçen ay, Eric Adams ilk maaş çekini Bitcoin ve Ethereum’a dönüştürdü. Bu yıl iki tane daha maaş çeki ile daha fazla BTC ve ETH satın almayı planlıyor. Şehirde kripto inovasyonunu zorlamak amacıyla Eric Adams, küçük işletmelerin dijital varlıklardaki ödemeleri kabul etmesine izin vereceği bir teklifi de düşünüyor. Ancak milletvekilleri ve yargının net bir tavrı yok.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin