featured

Metaverse yıldızı, yükseliş için enerji topluyor! İlk atağı kaçıranlar pişman olmuştu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sandbox (SAND) fiyatı bugün piyasanın genel olumlu görünümünden faydalanmaya başaramadı. SAND, kritik hareketli ortalamaların kaybedildiği 16 Şubat’tan bu yana sürekli düşüyor. Son fiyat hareketi 2,82 dolar ve 3,08 dolar talep bölgesine yeniden girdi.

Bu yazının yazıldığı sırada SAND/USD, gün için %2,93 düşüşle 3,08 dolardan işlem görüyor.

Son güncellemede, önde gelen Blockchain tabanlı Metaverse oyun deneyimlerinden biri olan Sandbox, Salı günü 10.000 Snoop Dogg avatar NFT’sini başlattı. Bununla birlikte, metaverse kripto parası haberlerden etkilenmedi.

SAND, geri dönüş için işaret arar

Günlük grafikte, Sandbox (SAND) fiyat hareketi, son çöküşünden sonra bir sonraki yön eğilimini belirleyebileceği önemli bir noktaya yakın. SAND, 16 Şubat’tan bu yana neredeyse %45’lik bir düşüş yaşadı ve 200 ve 50 günlük EMA’lara yerleştirilen kritik hareketli ortalamaları delip geçti.

Bununla birlikte, son geri çekilme muhtemelen bir U dönüşü yapmanın ve ardından psikolojik 4,0 dolar seviyesine doğru yükselmeye başlamanın bir işaretidir. Ardından, piyasa katılımcıları oldukça iyimser bir senaryoda haftalık direnç bariyerini 4,71 dolarda test edebilir.

Grafiğin öteki tarafında, satış emirlerindeki ani bir artış, SAND’ın seansın en düşük seviyesi olan 3,06 $’ı kırarak düşüş trendinin devam etmesine neden olabilir. Ayrıca, 2,62 doların altına yakın bir günlük mum çubuğu, daha düşük bir dip oluşturacak ve yükseliş görünümünü geçersiz kılacaktır.
Yatırımcılar, en son Kasım ayında görülen seviyeler olan 2,30 doları keşfetmek istiyor.

Teknik göstergeler

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI), ortalama çizginin 33 altında.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı (MACD), düşüş eğilimi ile orta çizginin altında geziniyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin