Dev banka Metaverse dünyasına girdi
Dev banka Metaverse dünyasına girdi

Metaverse’te tarihi gün: Dünyanın en büyük bankalarından biri resmen Metaverse dünyasına girdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – JPMorgan, Salı günü popüler Blockchain tabanlı dünya Decentraland’da sanal bir ofis açtığını duyurdu ve resmen Metaverse alemine girmiş oldu.

JPMorgan, Metaverse dünyasına neden girdi?

“Onyx ofisi”, bankanın işletmeler için Metaverse ile ilgili büyüme fırsatlarını özetleyen bir raporla birlikte tanıtıldı.

“Metaverse ve “metanomiği” düşündüğünüzde, hemen hemen her pazar alanında fırsatlar var. Bugün bildiğimiz şekliyle Metaverse’in tüm insan etkileşimlerini devralacağını önermek için burada değiliz, bunun yerine tüketiciler ve markalar için sunduğu birçok heyecan verici fırsatı keşfetmek için buradayız.”

“Ekonomik fırsat kapısı açabilir”

JPMorgan, Web3’e dokundukları için Metaverse’ten yıllık gelirde 1 trilyon dolarlık bir pazar fırsatına sahip olduklarını söyledi.

Rapor şöyle devam etti:

“Bu demokratik mülkiyet ekonomisi, birlikte çalışabilirlik olasılığıyla birleştiğinde, dijital ürün ve hizmetlerin artık tek bir oyun platformuna veya markasına esir olmadığı muazzam ekonomik fırsatların kilidini açabilir”.

Banka, Blockchain ekonomisini erken benimseyenler ve yatırımcılar olarak PWC, Walmart, Nike, Verizon, Gap, Adidas, Hulu ve Atari gibi önemli şirketleri gösterdi.

“Dünyanın dört bir yanındaki iş liderleri ve yönetim kurulu odaları artık kendilerine, ‘Metaverse stratejim nedir? Metaverse’te ne yapmam gerekiyor?’ şeklinde sorular soruyor.”

Dört popüler Metaverse platformundan alınan verilere göre, sanal arazinin ortalama fiyatı geçen yıl altı ayda 6.000 dolardan 12.000 dolara iki katına çıktı. Banka, oyun içi reklam harcamalarının 2027 yılına kadar 18,4 milyar dolara ulaşacağını tahmin ediyor.

blockworks


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin