Babydoge son durum: Fiyat düzeltmeyi bitirdi mi?

Babydoge son durum: Fiyat düzeltmeyi bitirdi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberMeme coin, diğer varlıklara göre Ocak ayında e yüksek noktasını gördü. 2022 yılının 17 Ocak’ında Babydoge 0,0000000635 dolar ile ATH yaşadı. Ancak daha sonrasında büyük bir düşüş oluştu. Peki Babyoge son durum için neler söylenebilir? Düzeltme sona erdi mi?

Geçtiğimiz üç hafta boyunca, ayılar dar bir aralıkta konsolide olmak için kısa bir ara verdi. 7 Şubat’ta satıcılar liderliği ele geçirdi. Altcoin 0.000000036 doların altına kaydırarak düzeltme aşamasının uzayabileceğini gösterdi. Şubat ayının ilk haftasında, BabyDoge/USDT çifti 0,0000000043 ile 0,0000000036 dolar seviyeleri aralığında kaldı. 

Bu aralık varlığın bir süre yatay gitmesine neden oldu. Babydoge son durum için bu bölgelerde alıcılar bir nebze aktif oldu. Ancak satıcılar daha aşağıya göndermeye niyetli.

Babydoge son durum: Ayılar ve boğarların çekişmesi

Babydoge son durum: Ayılar ve boğarların çekişmesi

12 Şubat Cumartesi günü, satıcılar çifti alt desteğin altına daldırdığında, boğalar ve ayılar arasındaki çekişme nihayet sona erdi. Kıyasıya bir rekabetin olduğu tahta savaşında çekişme şimdilik son buldu. Kırılma, düşüş trendinin yeniden başladığını gösterdi. Bununla birlikte, son üç gündür, BabyDoge yatırımcıları 0,00000006 ABD dolarının altında kalmaya çalışarak bir yeniden test aşamasında sıkışıp kaldılar. 

Aşağı eğimli 20-DMA, 50-DMA’nın altına kayar. Bu düşüş eğilimi, satıcıları fiyatı düşürmeye teşvik edebilir. Ayrıca,  Hareketli ortalama yakınsama sapma  göstergesi, MACD’yi ve nötr bölgenin (0.00) altından geçen sinyali göstererek satıcılara ekstra bir avantaj sağlar.

Babydoge son durum için BabyDoge fiyatı 0.00000000359 $ işaretinin altında işlem görmeye devam ederse, satış baskısı yoğunlaşabilir. Bu da altcoinin 0,0000000028 $’a doğru %15 oranında değer kaybetmesine yol açar.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin