Messari CEO'sundan yeni kripto para düzenlemesi açıklaması
Messari CEO'sundan yeni kripto para düzenlemesi açıklaması

Messari CEO’sundan yeni kripto para düzenlemesi açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in başlangıcından bu yana yaklaşık on yıllık bir ilerlemenin ardından, sektörün yakın zamandaki büyümesi göz önüne alındığında, düzenleyiciler daha fazla eylem için hazırlanıyor olabilir.

Yakında bir düzenleme gelebilir

Messari CEO’su ve kurucusu Ryan Selkis’e göre, düzenleyiciler kripto’nun yakın zamandaki büyümesini bir sorun olarak görebilirler.

Selkis Perşembe günü, “Kriptoda hiç bu kadar boğa güreşi yapmadım. Ancak herkesin küresel düzenleyici riski yanlış değerlendirebileceğini düşünüyorum” dedi ve ekledi:

“Kripto bir oyuncak gibi göründüğünde, bu bir tehdit değil. Stabilcoinler PayPal hacmine ulaştığında ve gizli hale geldiğinde, bir silah gibi görünmeye başlar.”

2017’deki son büyük kripto patlaması sırasında, ilk kripto para teklifleri veya ICO’lar büyük bir adımdı. ABD düzenleyici kurumları, takip eden yıllarda sektör üzerindeki yönetimlerini artırarak bir dizi projeye karşı harekete geçti. Düzenleme ayrıca, 5. Kara Para Aklamayı Önleme Direktifi ile Avrupa Birliği de dahil olmak üzere çeşitli bölgelerdeki kripto paraları da etkiledi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin