Bu eyaletin 'DAO yasası' Eyalet Senatosundan geçti
Bu eyaletin 'DAO yasası' Eyalet Senatosundan geçti

Bu eyaletin ‘DAO yasası’ Eyalet Senatosundan geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Wyoming’in yasama meclisinin üst meclisi, onaylanırsa, merkezi olmayan özerk kuruluşların veya DAO’ların eyalet yasalarına dahil olmasının önünü açacak bir yasa tasarısını kabul etti.

Yeni yasa

Halka açık kayıtlara göre Çarşamba günü yapılan ve 28 kabul oyuna karşılık 2 ret oyuyla kabul edilen yasa tasarısı aynı gün Eyalet Temsilciler Meclisine gönderildi. Perşembe günü, yasa tasarısı resmen tanıtıldı ve bu meclisin İş ve Ekonomik Kalkınma komitesine aktarıldı.

Temsilciler Meclisi tasarıyı casino siteleri geçirirse, imza için Wyoming Valisi Mark Gordon’a gönderilmeden önce iki daire arasındaki herhangi bir farklılığın düzeltilmesi gerekecek.

Tasarı türünün ilk örneği ve sözde merkezi olmayan kuruluşlar ile bir ABD eyaleti arasında yasal bir bağlantı oluşturacak. Wyoming, önceki yasal gelişmelerin ve orada kripto odaklı bankaların kurulmasının ardından endüstri dostu bir eyalet olarak ün kazandı.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin