Meksika’da kripto para ile ödeme dönemi başladı
Meksika’da kripto para ile ödeme dönemi başladı

Meksika’da kripto para ile ödeme dönemi başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Meksika merkezli kripto para borsası Tauros; Dash ve Visa ile yaptığı anlaşma sonucunda bölgenin ilk kripto banka kartını piyasaya sürdü. Meksika’daki kripto para meraklılarının artık paralarını harcamak için yeni bir yolu var.

Meksika’da kripto para ile ödeme dönemi

Bir kripto borsası ve neobank olan Tauros, bölgenin ilk kripto banka kartını başlatmak için Dash ile iş birliği yaptı. Dash ve Visa ile yaptığı anlaşma sayesinde Meksika vatandaşlarına kripto para birimi ile desteklenen bir banka kartı sağlayabilen Tauros, kartın tüm visa iş yerlerinde kullanılabilmesi için tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Harcama sırasında,döviz kurlarına göre anında kriptodan fiata dönüşümle hemen hemen her mağazada kullanılabilen kart, kullanıcılarına ayrıca kripto değişimlerinden daha az etkilenmeleri için otomatik olarak kripto para birimlerini Meksika pezosu ile değiştirme seçeneği de sunuyor.

“Ekosistem daha da büyüyecek.”

Dash Core Group’un iş geliştirme başkanı Ernesto Contreras, Tauros ve Visa anlaşmasının yapılabilecek en iyi iş birliği olduğu görüşünde.

Tauros ile birlikte Meksika’da ve Latin Amerika’daki ekosistemimizi büyütmek ve daha iyi çözümler geliştirmek için çalışıyoruz.

Contreras, koronavirüs pandemisi 2020 yılında sosyal mesafe ve ödeme normlarını değiştirdiği için, bu gibi ürünlerin kriptoların işletmelerin temassız veya “düşük dokunuşlu ekonomi” yeni normalinin taleplerini karşılamasına nasıl yardımcı olabileceğini gösterdiğini ekledi.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin