Cardano rallisi sürüyor – fiyat 1 doları görecek mi?
Cardano rallisi sürüyor – fiyat 1 doları görecek mi?

5 Ağustos Cardano fiyat analizi: ADA için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano fiyatı şu anda Bitcoin ile benzer şekilde ABD doları karşısında konsolidasyon döneminde. 14 sent bölgesinde istikrar yakalayan ADA fiyatının yükselmeye devam edebilmesi için 0,1350 dolarlık desteğin üzerinde kalması gerekiyor.

Son dönemde Cardano cephesinde yaşananlar

Son birkaç gün içinde, ABD doları karşısında Cardano fiyatında 0,1350 dolar seviyesinin üzerinde yükseliş eğilimleri görüldü. ADA/USD çifti 15 sent seviyesini bile kırdı ve 55 basit hareketli ortalamanın (4 saat) üzerine çıktı.

Son olarak, fiyat geniş bir aralık hareketine başlamadan önce 0,1550 dolardaki direnç seviyesine yükseldi. Hatta 0,14 doların altına düştü ancak 0,1350 dolarlık destek bölgesi güçlü bir alım bölgesi olarak işlev gördü. Son dönemdeki dip ise 0,1310 dolar civarında oluştu ve fiyat şu anda yükseliyor.

İlk büyük destek 0,1400 dolar seviyesine ve 55 basit hareketli ortalamaya (4 saat) yakın.

Bundan sonra neler olabilir?

4 saatlik grafikte 0,1485 dolara yakın dirençle oluşan büyük bir daralma üçgeni var gibi görünüyor. 0,1480 ve 0,15 dolar direnç seviyelerinin üzerinde net bir kırılma varsa, fiyatın daha yüksek hızlanması muhtemeldir.

Bir sonraki büyük direnç, fiyatın 0.1620 dolar seviyesini test edebileceği 0,1550 dolar seviyesine yakın. Tersi yönde, 0,14 dolardaki destek bölgesinin altında düşüş eğilimi riski var. Bir sonraki büyük destek 0,1350 dolar seviyesine yakın.

Grafik, ADA fiyatının 0,14 doların üzerinde bir yükseliş bölgesinde açıkça konsolide olduğunu gösteriyor. Genel olarak 0,15 dolar pivot seviyesinin üzerinde net bir kırılma olması durumunda fiyatın daha yüksek hızlanması muhtemel.

Teknik göstergeler

  • 4 saat MACD: Yükseliş bölgesinde yavaş yavaş artıyor.
  • 4 saat RSI: 50 seviyesinin oldukça üzerinde.
  • Anahtar Destek Seviyeleri: 0,14 ve 0,1350 dolar
  • Anahtar Direnç Seviyeleri: 0,1480 ve 0,15 dolar

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin