Öncü analistler Bitcoin için “2017 benzeri boğa koşusu” sinyali tespit etti!
Öncü analistler Bitcoin için “2017 benzeri boğa koşusu” sinyali tespit etti!

Mark Yusko: “Kripto paralar dünyanın en büyük varlıkları haline gelecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Morgan Creek Capital CEO’su Mark Yusko, kripto para piyasasının geleceği hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Mark Yusko, kripto paraların “önümüzdeki on yılda dünyadaki en büyük varlıklar” olacağına inanıyor.

Mark Yusko: “Her yatırımcı, şu anda dijital varlıklara yatırım yapmayı düşünmeli.”

Morgan Creek Capital şu anda 1,5 milyar dolar değerinde. Yusko kısa süre önce Digital Asset Index Fund’ı başlatmak için Bitwise ile ortaklık kurdu. Yusko, konuya yönelik şunları söylüyor:

Her yatırımcı, şu anda dijital varlıklara yatırım yapmayı düşünmeli.

Yusko, kripto piyasasının durumunu 90’lı yılların başında internet ile karşılaştırmak için ne kadar potansiyele sahip olduğuna dair bir fikir vermek üzere açıklamalarına devam etti. Yusko kripto paraların “önümüzdeki on yılda dünyadaki en büyük varlıklar” olacağına inanıyor.

Morgan Creek Capital CEO’su: “Jordan Belfort’a güvenmek anlamsız.”

Yusko ayrıca, bir yüksek profilli eski stok komisyoncusu olan Jordan Belfort’un Bitcoin ve diğer kriptolara karşı son açıklamalarına da değindi. CNBC ile yapılan röportajlarda Wall of Wall Street olarak da bilinen Jordan Belfort, kripto paraların bir çok insanın beyinlerini yıkayan bir aldatmaca olduğunu iddia ediyor. Yusko, Jordan Belfort ile ilgili olarak şunları söylüyor:

İnsanların ona inandığını sanıyor. Kötü bir adam ve kötü şeyler yaptı, bu yüzden ona güvenmek anlamsız. Kesinlikle saçma.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin