EOS dApp’ları arasında en iyisi Bet oldu
EOS dApp’ları arasında en iyisi Bet oldu

EOS DApp’ları Ethereum’u geride bırakıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

DApp analiz platformu DappRadar tarafından yayımlanan son verilere göre, EOS’un DApp’ları Ethereum’dan daha popüler bir ağ haline geldiğini gösteriyor. Son 7 gün içinde gelen verilere göre, EOS DApp’ları en büyük rakibi Ethereum’u 10 milyon dolarlık işlem hacmiyle geride bırakıyor.

EOS DApp’ları arasında en iyisi Bet oldu!

Verilere göre, Ethereum son 7 gün içinde aldığı başvurularla toplam 74 adet ve 146 ETH’lik (yaklaşık 21,37 milyon dolar) değerinde işlem gerçekleştirdi. Aynı dönemde, EOS ağındaki DApp’ların işlem hacmi ise toplam 5.850.097 EOS (yaklaşık 35,86 milyon dolar) değerini gördü.

Aslında EOS’un ezici çoğunluğu bir kumar platformu olan EOS Bet dApp tarafından işlendi. Bu uygulama kullanıcı sayısı bakımından EOS Şövalyeleri’nin gerisinde ikinci sırada yer alıyor. Ancak Bet, son 7 günde toplam DApp işlem hacminin 5.370.000’in üzerinde EOS’unu oluşturuyor, yani yüzde 90’ın üzerinde.

Toplam kullanıcı sayısı, Ethereum ağında hala daha yüksek

Toplam kullanıcı sayısı, Ethereum ağında hala daha yüksekken, merkezi olmayan kripto borsası IDEX son 7 günde 2.000’in üzerinde kullanıcı artışı gördü. IDEX, toplam DApp işlem hacminin yaklaşık 28.500 ETH’sini tek başına oluşturdu. Genel resim, Ethereum için çok umut verici görünmüyor. Hevesle beklenen DApps, tahmin pazar platformu Augur, en iyi 10’a bile giremedi.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin