Binance'ten tarihi BNB token yakımı! 165 milyon dolarlık token sildiler
Binance'ten tarihi BNB token yakımı! 165 milyon dolarlık token sildiler

Lider Bitcoin borsası Binance bakıma giriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Dev Bitcoin borsası Binance bakıma giriyor. Kripto para birimi borsasından yapılan açıklamaya göre 24 Aralık 2020 tarihinde Türkiye saati ile 05:00’da borsa bakıma girecek.

Yapılan açıklama

Borsadan yapılan açıklamada şu ifadelere yer veriliyor:

Binance, 24 Aralık 2020 Türkiye saati ile 05:00’da planlanmış bir sistem yükseltmesi gerçekleştirecektir. Yükseltme yaklaşık 1 saat sürecektir.

Binance Vadeli İşlem ve Opsiyon alım satımının yükseltme süresi boyunca etkilenmeden devam edeceğini lütfen unutmayın.

Yükseltme süresi boyunca Binance, para yatırma, para çekme, spot ve marj ticareti, P2P ticareti, OTC Portal ticareti, tasarruf ve itfa, likidite takas etme veya likidite ekleme / çıkarma, Launchpool’daki varlıkları stake etme veya kullanma ve alt hesaplardan, marj hesaplarından, vadeli işlem hesaplarından, havuz hesaplarından ve fiat cüzdanlarından varlık transferlerini askıya alacaktır.

Kullanıcılar, yükseltme tamamlandıktan sonra emirleri iptal etmek, para yatırma işlemlerini, para çekme işlemlerini yapmak ve ticaret devam etmeden önce hesapla ilgili diğer tüm işlevleri kullanmak için 30 dakikalık bir pencereye sahip olacak.

Bu yükseltmedeki önemli iyileştirmeler şunları içeriyor:

Genel sistem performansı ve istikrar iyileştirmeleri.

binance


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin