Kurumlar, Ethereum katili altcoin'i deli gibi almaya başladı! Çok güveniyorlar
Kurumlar, Ethereum katili altcoin'i deli gibi almaya başladı! Çok güveniyorlar

Kurumlar, Ethereum katili altcoin’i deli gibi almaya başladı! Çok güveniyorlar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Galaxy Digital tarafından yayınlanan yeni bir rapora göre, bir Ethereum (ETH) rakibi kurumsal kabul kazanma açısından “önemli adımlar” atıyor.

Avalanche kurumların ilgisiyle karşı karşıya

Dijital varlık yatırım yönetimi firması, akıllı sözleşme platformu Avalanche’ın (AVAX) merkezsiz finans açısından şimdiden “anlamlı bir çekiş” kazandığını söylüyor.

Galaxy Digital, Avalanche’ın arkasındaki teknoloji şirketi olan Ava Labs’ın geleneksel finans sektöründe ilerleme kaydetmeyi umduğunu da belirtiyor.

“Örnek olarak, ReTok Finance, kısmi mülk sahipliği sunmak için Avalanche üzerine inşa olmayı seçti. Ryval, bireylerin hukuk davalarını dava etmeleri veya tahkim etmeleri için bir dava finansmanı ürünü olan İlk Dava Tekliflerini sundu. Menkul kıymet tokenleri de dahil olmak üzere diğer birçok token kullanım durumu henüz gerçekleşmedi.”

Hangi kurumlar ilgisini artırdı?

Galaxy Digital, büyük muhasebe firması Deloitte ile stratejik bir ittifak da dahil olmak üzere, Avalanche’ın Kasım ve Aralık aylarında başlattığı çok sayıda ortaklığı listeledi.

Deloitte, doğal afet mağdurları için geri ödemeleri basitleştirmek için tasarlanmış yeni bir felaket kurtarma platformu olan Close As You Go’da Avalanche blok zincirini kullanmak için Ava Labs ile ortaklık kurdu.

Galaxy Digital ayrıca, Blockchain teknolojisi kullanım durumlarına odaklanan bir program olan Mastercard Start Path Crypto’da Ava Labs’ı seçmesinden bahsetti. Firma, seçim nedeniyle Ethereum rakibinin “küresel fintech ekosistemiyle daha fazla bağlantı görmesi” gerektiğini söylüyor.

AVAX, bu yazı yazılırken son 24 saatte yaklaşık %8 artışla 81,53 dolardan işlem görüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin